Ο Ρούνεϊ κοντράρεται για την δουλειά του προπονητή της Ντέρμπι με έναν 9χρονο

Ο Γουέιν Ρούνεϊ φιλοδοξεί να μονιμοποιηθεί στον πάγκο της Ντέρμπι Κάουντι, ωστόσο θα πρέπει να παλέψει για τη δουλειά όχι μόνο με τους Τζον Τέρι και Έντι Χάουϊ, αλλά και με έναν 9χρονο επίδοξο μάνατζερ που πέρασε ήδη από συνέντευξη με τον πρόεδρο της ομάδας.

Ο Ρούνεϊ κοντράρεται για την δουλειά του προπονητή της Ντέρμπι με έναν 9χρονο

Το απογοητευτικό ξεκίνημα της Ντέρμπι στην Championship, με μόλις 1 νίκη σε 11 αγώνες, μοιραία στοίχισε στον Φιλίπ Κοκού την θέση του στον πάγκο. Ο Γουέιν Ρούνεϊ από τις 14 Νομεβρίου ανέλαβε ως υπηρεσιακός τεχνικός, με την ελπίδα να μονιμοποιηθεί στα 'κριάρια', ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα είναι τόσο εύκολο. Ο ανταγωνισμός θα είναι ισχυρός και έρχεται από έναν... 9χρονο αλλά εξαιρετικά φιλόδοξο μάνατζερ!

Ο Τόμπι Χολ, πολύ γνωστός φαν της Ντέρμπι Κάουντι μέσα από την δράση του στα social media, εξέφρασε επίσημα την επιθυμία να αναλάβει τις τύχες της αγαπημένης του ομάδας. Ο 9χρονος επίδοξος προπονητής, έστειλε γράμμα στην διοίκηση της Ντέρμπι, αναλύοντας τα προσόντα του για την θέση.

Ο Ρούνεϊ κοντράρεται για την δουλειά του προπονητή της Ντέρμπι με έναν 9χρονο

"Θα ήθελα να προσληφθώ ως ο νέος προπονητής. Παίζω πολύ ποδόσφαιρο και είμαι πραγματικά καλός στο FIFA 21 ως μάνατζερ. Σχεδιάζω τακτικές ποδοσφαίρου στον ελεύθερο χρόνο μου και νομίζω πως είμαι αρκετά καλός σε αυτό. Η γιαγιά μου θα μπορούσε επίσης να βοηθήσει την ομάδα, πλένοντας τις εμφανίσεις των παικτών", υποστήριξε μεταξύ άλλων.

Ανέπτυξε μάλιστα σε ένα χαρτί τις ιδέες του, που περιλαμβάνουν την διάταξη 1-3-3-2-1 και τους Αντρέ Γουίσντομ, Λούι Σίμπλι και Τζέισον Νάιτ, τρεις αγαπημένους του παίκτες, στο αρχικό σχήμα.

Ο Ρούνεϊ κοντράρεται για την δουλειά του προπονητή της Ντέρμπι με έναν 9χρονο

Ο Τόμπι διασχίζει μια απόσταση 100 μιλίων κάθε φορά που παίζει η Ντέρμπι, προκειμένου να βρεθεί στο Pride Park. Η αφοσίωση του στον σύλλογο εντυπωσίασε τον Μελ Μόρις, με τον πρόεδρο της Ντέρμπι Μελ Μόρις να του δίνει την ευκαιρία να περάσει από συνέντευξη!

Ο 9χρονος αποδείχθηκε εξαιρετικά ετοιμόλογος και με περίσσια αυτοπεποίθηση, υποστήριζοντας μάλιστα πως πιθανή πρόσληψη του ως προπονητής της ομάδας δεν θα σταθεί εμπόδιο στη μάθηση του, καθώς μπορεί να συνδυάσει τη δουλειά με το σχολείο... "Οποιοδήποτε θέμα κι αν βάζω στη συζήτηση, προφανώς έχεις όλες τις απαντήσεις", η χαρακτηριστική τοποθέτηση του Μόρις.

Προφανώς ο Τόμπι δεν θα πάρει τώρα το πόστο του μάνατζερ της Ντέρμπι, ωστόσο αν συνεχίσει να είναι τόσο αφοσιωμένος στο ποδόσφαιρο, ίσως στο μέλλον καταφέρει να κοουτσάρει την αγαπημένη του ομάδα. Για την ώρα ο Γουέιν Ρούνεϊ 'κινδυνεύει' από τους Τζον Τέρι και Έντι Χάουϊ...

News 24/7

24MEDIA NETWORK