Ο Ρούνεϊ "λύτρωσε" τη Γιουνάιτεντ, νίκη για Αϊντχόφεν με Ντε Γιονγκ

Ο Γουέιν Ρούνεϊ έλυσε το "γόρδιο δεσμό" και χάρισε μία πολύτιμη νίκη στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 1-0 επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ η Αϊντχόφεν εκμεταλλεύτηκε τον παράγοντα "έδρα", επικρατώντας με 2-0 της Βόλφσμπουργκ.

Ο Ρούνεϊ "λύτρωσε" τη Γιουνάιτεντ, νίκη για Αϊντχόφεν με Ντε Γιονγκ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1-0

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε γιατί... ο Γουέιν Ρούνεϊ δεν επηρεάστηκε από την τεράστια χαμένη ευκαιρία που είχε στο 69' και δέκα λεπτά αργότερα έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα του Ιγκόρ Ακινφέεβ. Η Γιουνάιτεντ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά αντιμετώπισε σημαντικά προβλήματα στην τελική προσπάθεια. Παρόλα αυτά, η διαφορά ποιότητας και κλάσης μίλησε στα τελευταία λεπτά, με αποτέλεσμα οι Άγγλοι να πάρουν μία υπερπολύτιμη νίκη. Όσον αφορά στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Σεϊντού Ντουμπιά αποδείχθηκε μοιραίος, αφού ένα λεπτό πριν το γκολ των "Κόκκινων Διαβόλων" έχασε μία μοναδική ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του, όμως ο Κρις Σμόλινγκ πρόλαβε κι έδιωξε την μπάλα λίγο πριν περάσει τη γραμμή.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-2-3-1): Ντε Χέα, Άσλεϊ Γιανγκ, Σμόλινγκ, Μπλιντ, Ρόχο, Κάρικ, Σβάινσταϊγκερ (89' Ερέρα), Μάτα (74' Ντεπάι), Λίνγκαρντ, Μαρσιάλ (66' Φελαϊνί), Ρούνεϊ.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (4-2-3-1): Ακινφέεβ, Μάριο Φερνάντες, Ιγκνασέβιτς, Αλεκσέι Μπερεζούτσκι, Σενικόβ, Βέρνμπλουμ, Νάτχο (55' Ντούμπια), Τζαγκόεβ (85' Παντσένκο), Τόσιτς (76' Γκοβολίν), Μιλάνοφ, Μούσα.

Ο Ρούνεϊ "λύτρωσε" τη Γιουνάιτεντ, νίκη για Αϊντχόφεν με Ντε Γιονγκ

Αϊντχόφεν - Βόλφσμπουργκ 2-0

Η Αϊντχόφεν νίκησε γιατί... εκμεταλλεύτηκε γι' ακόμη μία φορά την έδρα της. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στο πρώτο ημίχρονο, με τη Βόλφσμπουργκ να "χτυπάει" από τα δεξιά με τον δραστήριο Ντανιέλ Καλιγκιούρι και τους παίκτες του Φιλίπ Κοκού να έχουν την κατοχή, χάνοντας μία καλή ευκαιρία με τον Γιούργκεν Λοκάντια στις καθυστερήσεις. Ότι δεν κατάφερε στο πρώτο μέρος ο Ολλανδός επιθετικός, το κατάφερε 10 λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου. Ο Λουκ Ντε Γιονγκ έστρωσε στον 19χρονο άσο, κι αυτός με διαγώνιο σουτ νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 1-0. Στο 86', ο Ντε Γιονγκ από δημιουργός έγινε εκτελεστής και "καθάρισε" την υπόθεση νίκη για τους γηπεδούχους, με όμορφη λόμπα.

Αϊντχόφεν (4-3-3): Ζουτ, Άριας, Μπρούμα, Έκτορ Μορένο, Μπρένετ, Πρέπερ, Γκουαρδάδο, Μαχέρ (74΄Χέντριξ), Νάρσινχ (83' Περέιρο), Λοκάντια (75' Ισιμάτ-Μιρίν), Ντε Γιονγκ.

Βόλφσμπουργκ (4-3-3): Μπενάλιο, Γιουνγκ, Νάλντο, Τιμ Κλόζε, Ρικάρντο Ροντρίγκεθ, Λουίζ Γκουστάβο, Γκιλαβονγκί (69' Ντράξλερ), Άρνολντ, Καλιτζούρι, Σίρλε (65' Βιεϊρίνια), Ντοστ (69' Μπέντνερ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι βαθμολογίες, τα στατιστικά και οι σκόρερ των ομίλων του Champions League 2015-16

News 24/7

24MEDIA NETWORK