Ο Σαλάχ είπε στον Μανέ "θα τιμωρηθείς" όταν τον παράκουσε για το πέναλτι στον τελικό

Ο τερματοφύλακας της Αιγύπτου που έπιασε πέναλτι του Σαντιό Μανέ κατόπιν εισήγησης του Μοχάμεντ Σαλάχ στην κανονική διάρκεια του τελικού του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2021 αποκάλυψε τι διημείφθη μεταξύ των δύο επιθετικών της Λίβερπουλ.

Ο Σαλάχ είπε στον Μανέ "θα τιμωρηθείς" όταν τον παράκουσε για το πέναλτι στον τελικό
YOUTUBE

Ο τελικός του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2021 έφτασε στη διαδικασία των πέναλτι, όμως θα μπορούσε να κριθεί πολύ νωρίτερα, αν ο Σαντιό Μανέ είχε ξεγελάσει τον τερματοφύλακα της Αιγύπτου στο 7', όταν σούταρε από τα 11 μέτρα, αλλά απέτυχε.

Η Σενεγάλη κέρδισε πέναλτι στα πρώτα λεπτά και ο ηγέτης της ετοιμαζόταν να το εκτελέσει, όταν ο Μοχάμεντ Σαλάχ πήγε στον τερματοφύλακά του, για να του δώσει συμβουλές. Ο ίδιος ο Μοχάμεντ Αμπού Γκαμπάλ ή Γκαμπάσκι όπως είναι το παρατσούκλι του μίλησε στον αιγυπτιακό τηλεοπτικό σταθμό MBC Masr και αποκάλυψε τι διημείφθη μεταξύ των τριών παικτών.

"Ο Σαλάχ μου είπε 'ο Μανέ θα σουτάρει προς τη δεξιά πλευρά και έρχεται τώρα εδώ γιατί ξέρει τι σου λέω'", αποκάλυψε αρχικά ο Γκαμπάσκι. Όντως, ο Μανέ τους πλησίασε και προσπάθησε να κάνει πόλεμο νεύρων στον τερματοφύλακα των "Φαραώ".

"Ο Μανέ μου είπε ότι θα σουτάρει την μπάλα αριστερά, αλλά ο Σαλάχ (σ.σ. που παρέμεινε δίπλα τους) απάντησε στον Μανέ 'θα το δούμε. Κάντο και θα σε τιμωρήσει'. Ήταν μια έξυπνη και σωστή απάντηση από τον Σαλάχ".

Όντως, ο Σενεγαλέζος επιθετικός σούταρε δεξιά, όπως είχε προειδοποιήσει ο Σαλάχ και ο τερματοφύλακας της Αιγύπτου έπεσε σωστά και κράτησε το μηδέν στην εστία του. Παρ' όλα αυτά, ο Μανέ ήταν και αυτός που ανέλαβε την ευθύνη του τελευταίου πέναλτι της Σενεγάλης. Σούταρε ξανά δεξιά, ο Γκαμπάσκι έπεσε επίσης σωστά, αλλά ήταν τόσο δυνατό το σουτ του επιθετικού της Λίβερπουλ, που κατέληξε στα δίχτυα κι έδωσε το τρόπαιο στα "λιοντάρια της Τεράνγκα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK