Ο Σάμι Κεντίρα γιόρτασε με τον κλωνοποιημένο εαυτό του, εν μέσω κορονοϊού

Στα γενέθλια του Σάμι Κεντίρα ήταν καλεσμένες έξι διαφορετικές εκδοχές του.

Ο Σάμι Κεντίρα σε αγώνα της Γιουβέντους
Ο Σάμι Κεντίρα σε αγώνα της Γιουβέντους AP PHOTO/ALEXANDER ZEMLIANICHENKO

Πέρυσι τέτοια ημέρα ο Σάμι Κεντίρα βρισκόταν στο προπονητικό κέντρο της Γιουβέντους και σε κλίμα ευφορίας δεχόταν τις ευχές των συμπαικτών του για τα γενέθλιά του. Χρόνος για πάρτι δεν υπήρχε φυσικά, καθώς σε δύο ημέρες η 'βέκια σινιόρα' θα υποδεχόταν τη Μίλαν στο Τορίνο. Την κέρδισε παρεμπιπτόντως 2-1, με τον Γερμανό χαφ να μπαίνει στο 25' αντί του τραυματία Τζαν.

Η φωτογραφική ανάρτηση αποτελεί το πειστήριο και μια γλυκιά ανάμνηση.

Ακριβώς 12 μήνες μετά ο χρόνος είναι άπλετος για τον Κεντίρα. Μόνο που τίποτα δεν είναι το ίδιο. Η καθημερινότητα έχει ανατραπεί και η απομόνωση στο σπίτι είναι υποχρεωτική, δεδομένης της έξαρσης του κορονοϊού και της διακοπής κάθε αθλητικής δραστηριότητας μέχρι νεωτέρας.

Σ' αυτή τη φάση του Κεντίρα του λείπουν πάνω απ' όλα οι φίλοι του προκειμένου να γιορτάσουν όλοι μαζί τη συμπλήρωση 33 ετών από την ημέρα της γέννησής του (4/4/1987) στη Στουτγκάρδη. Του ευχήθηκαν, βέβαια, από τ' ανώτερα κλιμάκια του κλαμπ, αλλά δεν είναι το ίδιο.

Τουλάχιστον δεν έχει χάσει το κέφι του και άκουσε τη συμβουλή ν' απολαύσει την ξεχωριστή αυτή ημέρα. Οργάνωσε μάλιστα μια μικρή γιορτή για να σβήσει τα κεριά της τούρτας. Παραβρέθηκε ο ίδιος ως οικοδεσπότης και άλλες έξι διαφορετικές εκδοχές του εαυτού του που είχαν λάβει πρόσκληση. Ο Κεντίρα με φανέλα της Γιούβε, ο Κεντίρα με ψάθινο καπέλο, ο Κεντίρα με τούρτα στο χέρι, ο Κεντίρα με αναπτήρα, ο Κεντίρα με καφέ και ο σαρκαστικός Κεντίρα. Σαν σειρά παιδικών βιβλίων.

Η τεχνολογία στις υπηρεσίες της πλήξης από την αναγκαστική καραντίνα.


News 24/7

24MEDIA NETWORK