ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Σάμιος ξεκαθαρίζει τη θέση του

Η ήττα από τη Ξάνθη στα Πηγάδια έφερε το μαθηματικό υποβιβασμό της Δόξας Δράμας στη Football League και πλέον το μυαλό όλων είναι στραμμένο στην επόμενη χρονιά και στον προγραμματισμό για τη νέα κατηγορία.

Ο Σάμιος ξεκαθαρίζει τη θέση του

Ο Θανάσης Σάμιος ετοιμάζεται αυτή την εβδομάδα να παραχωρήσει συνέντευξη Tύπου εφ’ όλης της ύλης, στην οποία θα αναφερθεί διεξοδικά τόσο στα αγωνιστικά όσο και στα οικονομικά ζητήματα της ΠΑΕ.

Κάποια από τα θέματα που θα συζητηθούν αναλυτικά είναι η ανανέωση της συνεργασίας με τον Μάκη Κατσαβάκη, οι εργασίες για την κατασκευή του γηπέδου και φυσικά οι αλλαγές στο ρόστερ. Μάλιστα με ιδιαίτερη αγωνία αναμένεται η θέση που θα πάρει ο πρόεδρος των “μαυραετών” στα διάφορα σενάρια που ακούγονται περί αποχώρησής του από την ΠΑΕ.

Αμέσως μετά τη συνέντευξη Τύπου θα ανακοινωθεί η ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η συνάντησή του με τον Μάκη Κατσαβάκη (πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα).

Αναφορικά με τον αγώνα που θα δώσουν οι φίλαθλοι της Δόξας στον προγραμματισμένο τηλεμαραθώνιο για τη συγκέντρωση χρημάτων υπέρ της ανακατασκευής του γηπέδου, αρχίζει στις 17:00. Με σύνθημα “Χτίζουμε το σπίτι μας” η ΠΑΕ κάλεσε κοντά όλο τον κόσμο της Δράμας.

– Τη Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές είχαν ρεπό και την Τρίτη θα αρχίσει η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, στην οποία ο Βέρτζος θα εκτίσει την ποινή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK