ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Σανιόλ φαβορί για αρχηγός στην Μπάγερν

Λίγες μόλις μέρες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της ενόψει της νέας σεζόν, η Μπάγερν Μονάχου, αναζητά τον νέο της αρχηγό.

default image
Ο Γιούργκεν Κλίνσμαν ψάχνει εναγωνίως να βρει τον κατάλληλο αντικαταστάτη του Όλιβερ Καν, ο οποίος -κακά τα ψέμματα- δύσκολα μπορεί να συγκριθεί -σε ότι αφορά την ηγετική παρουσία μέσα στο γήπεδο- με τον καθένα.

Ως φαβορί, ο γερμανικός Τύπος, χρίζει τον 25χρονο Φίλιπ Λαμ και τον Βίλι Σανιόλ. Ο πρώτος λόγω του νεαρού της ηλικίας του, δύσκολα πιστεύεται ότι μπορεί να αντεπεξέλθει σε αυτά τα καθήκοντα, ενώ όσον αφορά τον Γάλλο διεθνή αμυντικό, οι πιθανότητες φαίνεται να είναι με το μέρος του.

Ο Βίλι Σανιόλ μάλιστα απαντώντας σε σχετική ερώτηση, τόνισε: “Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να σχολιάσω κάτι τέτοιο. Είναι θέμα της ομάδας και του προπονητή για να επιλέξουν τον επόμενο αρχηγό”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK