Ο Σάντος και ο Μουρίνιο, ο Ντέκο και ο Ροναλντίνιο

Πολλά και διάφορα είπε ο Φερνάντο Σάντος στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα με τον Ιωνικό

Ο Σάντος και ο Μουρίνιο, ο Ντέκο και ο Ροναλντίνιο

Η συνέντευξη Τύπου του Φερνάντο Σάντος εν όψει του αγώνα πρωταθλήματος με τον Ιωνικό είχε τις συνηθισμένες δηλώσεις: "Σεβόμαστε τον Ιωνικό. Είναι μια καλή ομάδα. Είμαστε σε θέση να ξεπεράσουμε τις όποιες δυσκολίες παρουσιαστούν και να κερδίσουμε. Σε ένα πρωτάθλημα 30 αγωνιστικών δεν μπορείς να προδικάσεις το τέλος από την 5η αγωνιστική".

Είχε όμως και άλλες άκρως ενδιαφέρουσες δηλώσεις. Η αμφισβήτηση που δέχεται ο Πορτογάλος από μερίδα φίλων της ΑΕΚ, έφερε την εξής απάντηση: "Και ο φίλος μου ο Μουρίνιο δέχεται αμφισβήτηση παρά το γεγονός πως κερδίζει συνέχεια. Εχω αυτογνωσία και ξέρω πως δεν είμαι τέλειος. Τέλειος είναι μονάχα ο Θεός. Στα τελευταία παιχνίδια παίζουμε καλά. Αν συνεχίσουμε έτσι θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Δεν βρίσκω, λοιπόν, τον λόγο να αλλάξω το σύστημα. Θα ανησυχούσαν αν έβλεπα πως οι παίκτες μου δεν πιστεύουν στο πρότζεκτ και την προσπάθεια που γίνεται".

"Δεν είμαστε σαν τη Τσέλσι που αγοράζει όποιον θέλει. Εγώ θέλω τον Ροναλντίνιο και τον Ντέκο, αλλά δεν έχουμε τα λεφτά να τους αγοράσουμε".
Είχε και Ροναλντίνιο και Ντέκο: "Υπάρχει πλάνο για τις μεταγραφές και πάνω σε αυτό κινούμαστε. Εχουμε τις βάσεις να φτιάξουμε μια ομάδα που θα κερδίζει τίτλους. Δεν θα χρειαστούμε περισσότερες από 3-4 προσθήκες. Εχουμε συζητήσει με τον πρόεδρο για την περίπτωση του Ζούλιο Σέζαρ και για να μείνει υπάρχουν πολλοί παράγοντες, όπως η ομάδα του παίκτη. Δεν είμαστε σαν τη Τσέλσι που αγοράζει όποιον θέλει. Θέλει τον Εσιέν; Δίνει 40 εκ.ευρώ και τον παίρνει! Και εγώ θέλω τον Ροναλντίνιο και τον Ντέκο, του οποίου έχω το τηλέφωνο και μπορώ να τον πάρω όποτε θέλω, αλλά δεν έχουμε τα λεφτά να τους αγοράσουμε".

Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε και για την επιστροφή του Σταύρου Τζιωρτζόπουλου: "Είμαι χαρούμενος που επέστρεψε στα γήπεδα. Θέλει δουλειά ακόμη κυρίως στη φυσική κατάσταση. Πιστεύω πως σε περίπου 1,5 μήνα θα είναι πανέτοιμος. Χαίρομαι που έπαιξε στο φιλικό, αλλά υπάρχει διαφορά ανάμεσα στα φιλικά και τα επίσημα παιχνίδια".

Για τον Τραϊανό Δέλλα: "Είναι σε καλύτερη κατάσταση. Με τον Ιωνικό δεν θα είναι στην αποστολή, αλλά πιθανόν να είναι την επόμενη εβδομάδα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Αν σκεφτούμε καθαρά επαγγελματικά, δεν την ήθελα την διακοπή του πρωταθλήματος για να δουλέψουμε περισσότερο μαζί του".

Με ενδεκάδα Ολυμπιακού

Οπως παρατάχθηκε στον προηγούμενο αγώνα της στο πρωτάθλημα θα κατέβει και στην Νίκαια η ΑΕΚ. Ο Φερνάντο Σάντος είχε προαναγγείλει στην συνέντευξη Τύπου ότι θα προτιμήσει το 4-4-2, σε σχήμα ρόμβου στο κέντρο και με αυτό αναμένεται να παίξει ο "δικέφαλος" και στην δύσκολη εξόρμηση του στην έδρα του Ιωνικού.

Με δεδομένου ότι προπονήθηκε κανονικά ο Στέφανο Σορεντίνο θα βρίσκεται κάτω από τα γκολπόστ της ομάδας. Η αμυντική τετράδα θα αποτελείται από τους Κόντη, Μάλμπασα, Αλεξόπουλο και Τσιρίλο, με τους δύο πρώτους να καλύπτουν τα δύο άκρα. Της μεσαίας γραμμής θα ηγηθεί ο Κώστας Κατσουράνης, με τους Ιβιτς, Λάκη να βοηθούν από τα πλάγια και τον Σοάρες να κινείται λίγο πιο μπροστά, αφού ο αρχηγός της "Ενωσης" θα έχει αυξημένα αμυντικά καθήκοντα. Τέλος, στην γραμμή κρούσης θα βρεθούν οι Λυμπερόπουλος και Σέζαρ, δεδομένου ότι ο Ολεγκ Βενγκλίνσκι δεν είναι έτοιμος για την αναμέτρηση, αφού έχασε την πτήση επιστροφής από την Ουκρανία και οι ελάχιστες προπονήσεις που θα κάνει δεν μπορούν να του δώσουν φανέλα βασικού.

Με χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκε από την ΠΑΕ ο Όλεγκ Βιενγλίνσκι. Ο Ουκρανός φορ καθυστέρησε να επιστρέψει μία ημέρα από την πατρίδα του, όπου και είχε υποχρεώσεις με την Εθνική.
Τα εισιτήρια του αγώνα ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει στους φιλάθλους της, πως τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (Κυριακή 23/10, ΟΑΚΑ, 21:00) θα τεθούν σε κυκλοφορία αύριο Σάββατο 15/10, και θα διατίθενται από τα καταστήματα ΑΕΚ Shop I (Γράμμου 71, Μαρούσι : Τρίτη – Πέμπτη - Παρασκευή : 09:00-21:00, Τετάρτη – Σάββατο 09:00-16:00) και AEK Shop II (Σμύρνης 3, Νέα Φιλαδέλφεια : Τρίτη –Πέμπτη - Παρασκευή : 09:00 – 21:00 και Τετάρτη - Σάββατο : 09:00-18:00).

Οι τιμές ανά θύρα είναι :

Θύρα 1, 2, 15, 16, 17, 19Α, 35 - 15 ευρώ
Θύρα 3, 4, 14, 33 - 20 ευρώ
Θύρα 6, 12 - 25 ευρώ
Θύρα 5, 13, 23, 31 - 30 ευρώ
Θύρα 8, 10 - 35 ευρω
Θύρα 7, 11 - 40 ευρω
Θύρα 9, 29 - 60 ευρώ
Θύρα Ρ1, Ρ2 - 100 ευρώ






Τα εισιτήρια του αγώνα ΑΕΚ – Παναθηναϊκός θα βρίσκονται από την Τετάρτη και στα εκδοτήρια του Ολυμπιακού Σταδίου στο σταθμό του ΗΣΑΠ, «Ειρήνη», καθώς και στα εκδοτήρια επί της οδού Κύμης.

Επιπλέον, από την Δευτέρα 23/9/05 από τις 10:00 έως τις 17:00, θα είναι δυνατή η τηλεφωνική προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (με χρέωση πιστωτικής κάρτας AEK Diners, Visa ή Mastercard). Η παραπάνω υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη έως την Παρασκευή 21/10/05, για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα γίνεται την ημέρα του αγώνα από συγκεκριμένο εκδοτήριο στο Ολυμπιακό Σταδίο. Όσοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν τηλεφωνικά εισιτήριο μπορούν να καλέσουν στην τηλεφωνική γραμμή, 210 – 6837240 ζητώντας τον κ. Χατζόπουλο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK