Ο Σαββίδης έκανε τον Λουτσέσκου... θεό και ζήτησε μετάνοια

O Γιώργης Σαββίδης αποθέωσε τον ΠΑΟΚ στα social media μετά τη νίκη επί της Σπαρτάκ Μόσχας. Δύο ήταν τα πρόσωπα που στάθηκε περισσότερο. Ο ένας ο Πασχαλάκης κι ο άλλος ο κόουτς Λουτσέσκου τον οποίο ο γιος του Ιβάν μετέτρεψε σε... θεό στον ουρανό, καλώντας τους άπιστους σε μετάνοια (PHOTO).

Ο Σαββίδης έκανε τον Λουτσέσκου... θεό και ζήτησε μετάνοια

Ενα απολαυστικό Instastory "ανέβασε" o γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Σπαρτά Μόσχας με 3-2 και ανατροπή στην Τούμπα.

Για το βήμα πρόκρισης στα πλέι οφ του Champions League, ο Σαββίδης αποθέωσε τον Πασχαλάκη, ωστόσο στάθηκε περισσότερο στον αγαπημένο του Ραζβάν Λουτσέσκου τον οποίο στηρίζει ακράδαντα από πέρυσι που ανέλαβε τις τύχες των "ασπρόμαυρων".

Ο Σαββίδης, λοιπόν, σήκωσε στον... ουρανό το πρόσωπο του Ρουμάνου προπονητή, τον έκανε... θεό, βάζοντας ακριβώς από κάτω μία φιγούρα να προσεύχεται.

Τη συγκεκριμένη φωτογραφία, μάλιστα, τη συνόδευσε και με τα εξής λόγια " ...μετανοείτε άπιστοι... " θέλοντας κατ' αυτόν τον τρόπο να ενισχύσει κι άλλο τον Λουτσέσκου και να δείξει παράλληλα στους επικριτές του 49χρονου ότι έκαναν λάθος που δεν τον πίστεψαν.

Εφευρετικός αν μη τι άλλο ο Γιώργος Σαββίδης...

Ο Σαββίδης έκανε τον Λουτσέσκου... θεό και ζήτησε μετάνοια

News 24/7

24MEDIA NETWORK