Ο Σέιν Ντάφι της Σέλτικ έχει μια γούρικη τουαλέτα σε κάθε γήπεδο

Για παίκτες που έχουν αφήσει το παιχνίδι στη μέση, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της φύσης έχουμε ακούσει. Για παίκτη που διαλέγει τουαλέτα σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας του για... γούρι, όχι. Υπάρχει και τέτοιος.

Ο Σέιν Ντάφι πανηγυρίζει την πρόκριση της Μπράιτον επί της Μίλγουολ στην διαδικασία των πέναλτι για το FA Cup, στο 'Den' του Λονδίνου | 17/03/2019. (AP Photo/Tim Ireland)
Ο Σέιν Ντάφι πανηγυρίζει την πρόκριση της Μπράιτον επί της Μίλγουολ στην διαδικασία των πέναλτι για το FA Cup, στο 'Den' του Λονδίνου | 17/03/2019. AP PHOTO/TIM IRELAND

Δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο πλέον να βλέπουμε ποδοσφαιριστές που αφήνουν τον αγωνιστικό χώρο ενώ το παιχνίδι παίζεται, γιατί τους... καλεί η φύση. Συνέβη πρόσφατα με τον Σέρχιο Ράμος και τον Έρικ Ντάιερ. Έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν. Η αλήθεια όμως είναι πως ποδοσφαιριστή που να είναι προληπτικός με την τουαλέτα, δεν έχουμε ξανακούσει. Αυτός είναι ο Σέιν Ντάφι, τον στόπερ της Μπράιτον μέχρι πέρσι και από φέτος της Σέλτικ.

O 28χρονος διεθνής Ιρλανδός επιλέγει μια τουαλέτα όταν φτάνει στα αποδυτήρια φιλοξενούμενων στο γήπεδο που διεξάγεται μια αναμέτρηση και με θρησκευτική ευλάβεια χρησιμοποιεί αυτήν και μόνο, για όσο διαρκεί η παρουσία του στον συγκεκριμένο χώρο!

"Ξεκίνησε πριν από λίγα χρόνια. Μου αρέσει να διαλέγω την τυχερή μου τουαλέτα στα εκτός έδρας παιχνίδια. Αν υπάρχουν τρεις θάλαμοι και κάποιος είναι στον δικό μου, τότε πρέπει να περιμένω. Κάποιες φορές τους μετακινώ με το ζόρι, φωνάζοντας 'βγες από εκεί', ακόμη κι αν οι διπλανές τουαλέτες είναι άδειες. Είναι περίεργο, το ξέρω, αλλά όλα τα παιδιά γνωρίζουν το κόλλημα μου. Δεν διαλέγω τουαλέτα μέχρι να φτάσω στο γήπεδο. Μόλις το κάνω, δεν την αλλάζω", είχε αποκαλύψει ο Ντάφι το 2019, πριν από μια εκτός έδρας αναμέτρηση της Μπράιτον με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

"Όταν θα πάω 'Old Trafford' θα κάνω το ίδιο. Θα διαλέξω μια. Είναι η πιο παράξενη προκατάληψη και ξέρω ότι κάποιοι με κοιτάζουν περίεργα, είναι λογικό. Αλλά έτσι είναι οι προκαταλήψεις".

Την ίδια σεζόν, ο Σέιν Ντάφι, είχε αλλάξει νούμερο φανέλας κατόπιν παρότρυνσης του υπεύθυνου της Μπράιτον για τις εμφανίσεις. "Δεν είχα σκοράρει ποτέ με το Νο 22. Πήρα τη φανέλα με το Νο 4. Ο φροντιστής μου είχε πει 'θα σκοράρεις 4 γκολ τώρα'. Έχω πετύχει ήδη 4 τέρματα, ελπίζω να κάνει λάθος. Ένα ακόμη απέναντι στη Γιουνάιτεντ θα είναι τέλειο".

Για την ιστορία, η Μπράιτον πηγαίνοντας στο 'Old Trafford' κουβαλούσε τρεις σερί εκτός έδρας νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, με τον Ντάφι να τηρεί το... τελετουργικό του με την τουαλέτα. Ωστόσο ούτε αυτό, ούτε η αλλαγή στο νούμερο της φανέλας έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα στο 'θέατρο των ονείρων' καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με σκορ 2-1...

News 24/7

24MEDIA NETWORK