Ο Σέρχιο Ράμος "έκλεισε" στόματα με δύο γκολ στο ημίχρονο!

Μία εβδομάδα μετά το αυτογκόλ του στο ματς με την Σεβίλλη που στοίχισε στην Ρεάλ,ο Σέρχιο Ράμος πήρε το αίμα του... πίσω σκοράροντας και τα δύο γκολ της ομάδας του στο 2-0 επί της Μάλαγα στο ημίχρονο (VIDEOS)

Ο Σέρχιο Ράμος "έκλεισε" στόματα με δύο γκολ στο ημίχρονο!

Kαι ξανά προς τη δόξα τραβά! Το αυτογκόλ του την περασμένη αγωνιστική στο "Σάντσεθ Πιθχουάν" στην ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης με 2-1 από την Σεβίλλη (πρώτη ήττα της μετά από 40 ματς σε όλες τις διοργανώσεις) φαίνεται πως ήταν απλά μία κακή παρένθεση για τον Σέρχιο Ράμος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει πετύχει ουκ ολίγα καθοριστικά γκολ με τη λευκή φανέλα.

Απόδειξη το αμέσως επόμενο ματς της Ρεάλ μετά το σοκ στην Ανδαλουσία, με την ομάδα του Ζιντάν να υποδέχεται τη Μάλαγα στο "Μπερναμπέου" και να παίρνει προβάδισμα δύο τερμάτων στο φινάλε του πρώτου μέρους με 100% "ευθύνη" του Ράμος.

Ο Σέρχιο Ράμος "έκλεισε" στόματα με δύο γκολ στο ημίχρονο!

Ο αρχηγός των Μαδριλένων ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 35' με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι και οκτώ λεπτά αργότερα έκανε και το 2-0 ενεργώντας ως επιθετικός και σπρώχνοντας τη μπάλα στα δίχτυα με προβολή μετά από εκτέλεση φάουλ του Κρόος.

Με αυτά τα δύο γκολ ο Ράμος έγινε έτσι ο 4ος αμυντικός στην ιστορία της ισπανικής λίγκας που σκοράρει 50 γκολ (2 με την Σεβίλλη, 48 με την Ρεάλ) ενώ σε όλη του την καριέρα (εθνική ομάδα και συλλόγους) έχει φτάσει πλέον τα 79 τέρματα.

TA ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΕΡΧΙΟ ΡΑΜΟΣ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK