Ο Σιμεόνε απάντησε στον Βαλβέρδε με... τραπεζομάντηλο

Εν μέσω πολιτικής κρίσης η Ατλέτικο φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στην Μαδρίτη, σε ένα ματς μόνο με φιλάθλους της γηπεδούχου, με τον Ντιέγκο Σιμεόνε να... ντριμπλάρει τις δύσκολες ερωτήσεις μιλώντας για ποτήρια και πιάτα!

Atletico Madrid's head coach Diego Simeone listens to a question during a news conference at the Metropolitano stadium in Madrid, Tuesday, Sept. 26, 2017. Atletico Madrid will play a Champions League Group C soccer match with Chelsea on Wednesday. (AP Photo/Francisco Seco)
Diego Simeone AP IMAGES

Το Σάββατο στις 21:45 η Ατλέτικο θα υποδεχθεί την Μπαρτσελόνα στο "Wanda Metropolitano". Ένα παιχνίδι... ιδιαίτερο, αφού οι πολιτικές εξελίξεις στην Ισπανία έχουν επισκιάσει σχεδόν τα πάντα, με τους ανθρώπους των "ροχιμπλάνκος" μάλιστα να φοβούνται πως στις κερκίδες θα κάνουν την εμφάνιση τους "περίεργα" πανό και συνθήματα.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο γεγονός και, ευτυχώς, το... ξέκοψε άμεσα: "Δεν θέλω να μπω στο παιχνίδι των πολιτικών. Είμαι εδώ για το ποδόσφαιρο. Σέβομαι απόλυτα και καταλαβαίνω τι συμβαίνει στη χώρα, όμως τις ιδέες μου τις κρατάω για τον εαυτό μου. Γιατί πραγματικά δεν νομίζω πως θα βοηθήσει σε κάτι".

Στη συνέχεια το έριξε στην... πλάκα, απαντώντας σε ερώτηση για την κατάσταση που θα βρίσκεται το γρασίδι ( υπήρξε διαμάχη μεταξύ Ρεάλ και Μπαρτσελόνα για το θέμα):

"Δεν είμαι κηπουρός, είμαι προπονητής και ξέρω πως αν με καλέσεις στο σπίτι σου θα έχεις το τραπεζομάντηλο σου, τα ποτήρια σου και τα πιάτα σου. Εάν σε καλέσω στο δικό μου θα έχω τα δικά μου τραπεζομάντηλα, ποτήρια και πιάτα.

Εάν έρθω στο σπίτι σου δεν θα διαλέξω το πιάτο που επιθυμώ, αλλά θα πάρω αυτό που θα μου προσφέρεις. Γι΄αυτό υπάρχει γηπεδούχος και φιλοξενούμενος".

AP Photo/Francisco Seco

News 24/7

24MEDIA NETWORK