Ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς προπονητής στον Άρη

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μαυροβούνιο με κυπριακή υπηκοότητα Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς ανακοίνωσε ο Άρης, με τον 37χρονο να αντικαθιστά στην τεχνική ηγεσία τον Πάουλο Κάμπος.

Ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς προπονητής στον Άρη

Ένα 24ωρο μετά την αναγκαστική αποχώρηση του Πάουλο Κάμπος από την τεχνική ηγεσία του Άρη, οι "κίτρινοι" ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς.

Η ανακοίνωση: "Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει ότι νέος προπονητής της ομάδας μας θα είναι ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς. Ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς γεννήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου 1977 στο Μαυροβούνιο της πρώην Γιουγκοσλαβίας.

Έκανε μεγάλη καριέρα ως ποδοσφαιριστής. Το 2008 έλαβε μέρος στο Champions League με την κυπριακή Ανόρθωση και είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που πέτυχε το πρώτο γκολ στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση για λογαριασμό του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Το 2009 απέκτησε την κυπριακή υπηκοότητα και αγωνίστηκε με την εθνική ομάδα της Κύπρου (29 συμμετοχές).Είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA Α και είναι στη διαδικασία απόκτησης του διπλώματος UEFA PRO.

Είναι ένας προπονητής που πιστεύουμε ότι συγκεντρώνει το μεγαλύτερο μέρος των χαρακτηριστικών στοιχείων που απαιτούνται για να συμβάλει με επιτυχία στην επίτευξη των στόχων του ΑΡΗ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK