Ο Σιόβας μπορεί να κόψει την Ευρώπη στην Βαλβέρδε

Σε μπελάδες μπαίνει το ευρωπαϊκό μέλλον της Αθλέτικ Μπιλμπάο, ίσως, στην τελευταία σεζόν του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της ομάδας. Ποιος απειλεί τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού; ο Δημήτρης Σιόβας!

Real Madrid's Marco Asensio vies for the ball with Leganes' Dimitrios Siovas, left, during a Spanish La Liga soccer match between Leganes and Real Madrid at the Butarque stadium in Madrid, Wednesday, April 5, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
siovas isco AP

Το μεσημέρι της Κυριακής (7/5) η Αθλέτικ Μπιλμπάο γνώρισε την ήττα από την Ντεπορτίβο Αλαβές και πλέον η μάχη για τις δυο θέσεις που οδηγούν στο Γιουρόπα Λιγκ έχει ανάψει.

Βιγιαρεάλ (63), Μπιλμπάο (62) και Σοσιεδάδ (62) θα δώσουν σκληρή μάχη στις δυο αγωνιστικές που απομένουν μέχρι το τέλος, με μία από αυτές να μένει στο τέλος... μπουκάλα.

Βλέποντας το πρόγραμμα των τριών μονομάχων, παρατηρούμε πως την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε αγωνίζεται κόντρα στην Λεγκανές του Δημήτρη Σιόβα, ο οποίος θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα με σκοπό να μην μπει σε περιπέτειες όσον αφορά την παραμονή στην Πριμέρα.

Στη συνέχεια η Μπιλμπάο αγωνίζεται στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης, οπότε αν γκελάρει νωρίτερα, ίσως... κλωτσήσει την Ευρώπη!

Ας δούμε το πρόγραμμα των τριών ομάδων μέχρι το τέλος:

Βιγιαρεάλ - Λα Κορούνια

Βαλένθια - Βιγιαρεάλ

------------------

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Λεγκανές

Ατλέτικο Μαδρίτης - Αθλέτικ Μπιλμπάο

------------------

Ρεάλ Σοσιεδάδ - Μάλαγα

Θέλτα - Ρεάλ Σοσιεδάδ

AP Photo/Francisco Seco

News 24/7

24MEDIA NETWORK