Ο Σιόβας πήρε σπίτι την ιστορική φανέλα του Μέσι

Ο Δημήτρης Σιόβας είναι πλέον κάτοχος μιας ιστορικής φανέλας του Λιονέλ Μέσι, την οποία θα τη φυλάει ως πολύτιμο κειμήλιο της καριέρας του.

Ο Λιονέλ Μέσι της Μπαρτσελόνα μονομαχεί με τον Δημήτρη Σιόβα της Λεγανές για τη φάση των 16 του Copa del Rey 2019-2020 στο 'Καμπ Νόου', Βαρκελώνη | Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020
Ο Λιονέλ Μέσι της Μπαρτσελόνα μονομαχεί με τον Δημήτρη Σιόβα της Λεγανές για τη φάση των 16 του Copa del Rey 2019-2020 στο 'Καμπ Νόου', Βαρκελώνη | Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020 AP PHOTO/JOAN MONFORT

Η Μπαρτσελόνα δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση (και) της ουραγού Ουέσκα, αλλά το τελικό 1-0 της έδωσε τους 3 βαθμούς της νίκης. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους παίκτες των γηπεδούχων εξουθενωμένους και απογοητευμένους, αφού είχαν την ευκαιρία να κάνουν την έκπληξη.

Υπήρχε ένας παίκτης τους, πάντως, που θα μπορούσε να βρει έναν λόγο να χαμογελάσει το βράδυ της Κυριακής. Αυτός ο παίκτης είναι Έλληνας και φυσικά είναι ο Δημήτρης Σιόβας, ο ποδοσφαιριστής που κράτησε την Ουέσκα στο παιχνίδι, όταν έσωσε πάνω στη γραμμή της εστίας προσπάθεια του Ουσμάν Ντεμπελέ στο 2ο ημίχρονο.

Ο Σιόβας είναι γνωστός... φονέας των γιγάντων της Primera Division, αφού τα προηγούμενα 4 χρόνια στη Λεγανές πρωταγωνίστησε σε ουκ ολίγες εκπλήξεις κόντρα σε Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, και Ατλέτικο. Οι μονομαχίες του με τον Λιονέλ Μέσι είναι αμέτρητες και συνεχίστηκαν και φέτος. Ο 32χρονος στόπερ δεν περνάει απαρατήρητος από τον Αργεντινό σταρ και ίσως γι' αυτό οι δυο τους αντάλλαξαν φανέλες στο τέλος του αγώνα.

Μπορεί να φαίνεται απλό, αλλά δεν είναι. Όχι επειδή ο Σιόβας έχει στην κατοχή του τη φανέλα του σπουδαίου αντιπάλου του, αλλά επειδή έχει τη συγκεκριμένη φανέλα, του συγκεκριμένου αγώνα. Το παιχνίδι του 'Αλκοράθ' είχε τη σημειολογία του για τον Μέσι, αφού ήταν το υπ' αριθμόν 500 στη La Liga και μάλιστα η ασίστ που έβγαλε στον Φρένκι ντε Γιονγκ για το γκολ της νίκης ήταν η 200ή στη διοργάνωση. Όσο για τα δικά του τέρματα, αυτά (για λίγο ακόμα) παρέμειναν στα 451, ωστόσο κατέχει με διαφορά το ρεκόρ στην κατηγορία.


News 24/7

24MEDIA NETWORK