Ο Σισέ θυμήθηκε το κόκκινο έπος με συλλεκτική φωτογραφία!

Τον έχουμε συνηθίσει (δικαιολογημένα) στα πράσινα, όμως ο Τζιμπρίλ Σισέ έχει αγάπη και για το κόκκινο χρώμα ελέω Λίβερπουλ και το απέδειξε με συλλεκτική φωτογραφία που ανέβασε.

ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (SUPERLEAGUE - 17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (SUPERLEAGUE - 17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ) EUROKINISSI

Τον Παναθηναϊκό τον έχει πάντα μέσα στη καρδιά του και δεν θα μπορούσε να ισχύει κάτι το διαφορετικό, αν σκεφτεί κανείς τα όσα έζησε τα δύο χρόνια που φόρεσε τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος (2009-2011) και την αμέτρητη αγάπη που πήρε από τους οπαδούς του.

Πριν όμως από την Ελλάδα, ο Τζιμπρίλ Σισέ είχε ένα ακόμα σημαντικό πέρασμα, αυτό από την Λίβερπουλ στην οποία έμεινε για τρία χρόνια και έτσι λίγο πριν τον φετινό τελικό του Champions League δεν θα μπορούσε να μη δηλώσει "παρών".

Το έκανε μάλιστα με άκρως θεαματικό τρόπο αφού με αφορμή τη συμπλήρωση 13 ετών από την κατάκτηση του 5ου Champions League στην ιστορία των "κόκκινων" (25/5/05), κόντρα στην Μίλαν, ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφία από το ποδοσφαιρικό θαύμα που συντελέστηκε στην Κωνσταντινούπολη.

Σε αυτήν βλέπουμε τον αρχηγό Τζέραρντ και τον υπαρχηγό Κάραγκερ να κρατούν μαζί το βαρύτιμο τρόπαιο, με τον Γάλλο στράικερ να είναι πίσω από τον Κάραγκερ και να αναφέρει χαρακτηριστικά: "Τους παρακολουθώ..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK