Ο σκασμένος Ουζουνίδης και η ντρίμπλα για τον Πανιώνιο

Η πικρία του Ουζουνίδη δεν είχε να κάνει μόνο με το 1-1 κόντρα στον Πανιώνιο, αλλά και τα τρομερά προβλήματα που άφησε στον Παναθηναϊκό το ματς της Νέας Σμύρνης.

Ο σκασμένος Ουζουνίδης και η ντρίμπλα για τον Πανιώνιο

Θα... έσκαγε, αν τον έπιανες απ' τη μύτη τον Μαρίνο Ουζουνίδη στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Όχι γιατί δεν κατάφερε η ομάδα του να ξεκινήσει με το... δεξί στα πλέι οφ και να "σπάσει" την αρνητική παράδοση που έχει στην "Πλατεία" από το 2012 και μετά. Αλλά γιατί το ιατρικό δελτίο γέμισε σε... απελπιστικό βαθμό και γνωρίζει καλά πως δεν θα έχει πολλές επιλογές σ' αυτόν τον μίνι-μαραθώνιο που ακολουθεί με 5 αγώνες σε δύο εβδομάδες.

" Ήταν ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με προβλήματα. Το ίδιο και κατά τη διάρκειά του και τελείωσε με ακόμη περισσότερα για εμάς. Με βάση την εικόνα του αγώνα θα μπορούσαμε να έχουμε χάσει, αλλά και να κερδίσουμε στο τέλος.

Είχαμε την αλλεργία του Κουλιμπαλί λίγο πριν έρθουμε εδώ (σ.σ. λοίμωξη του αναπνευστικού). Κι ενώ μπήκαμε καλά, ελέγχαμε το ρυθμό και δημιουργήσαμε δύο ευκαιρίες ήρθε η αποβολή του Ζέκα. Και δεν είναι καθόλου εύκολο, ειδικά σε τέτοια εποχή να παίζεις 11 εναντίον 10 για 80 λεπτά. Παρόλα αυτά καταφέραμε να προηγηθούμε. Στο β' ημίχρονο δεν κρατήσαμε την μπάλα, δώσαμε την κατοχή στον Πανιώνιο με αποτέλεσμα να ισοφαριστούμε. Στο τέλος κι εμείς δημιουργήσαμε δύο πολύ καλές φάσεις για να νικήσουμε. Το κακό για εμάς δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα. Το κακό είναι τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν. Είχαμε τον Μέστο με διάσειση και τον Κουτρουμπή με χτύπημα. Πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε για να μαζευτούμε για τον αγώνα της Τετάρτης. (σ.σ. με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο)".

Για τον τραυματισμό του Λούκας Βιγιαφάνιες και το αν όντως θα κινδυνέψει να χάσει όλη τη σειρά των πλέι οφ, λόγω του τραυματισμού του στο α' ημίχρονο (πολύ βαρύ διάστρεμμα), ο Εβρίτης τεχνικός τόνισε πως " θα το δούμε αύριο. Η αλήθεια είναι ότι έχει πρηστεί το πόδι του. Είναι πολύ δύσκολα... Του Κουτρουμπή τού είχε ανοίξει το πόδι, στα τελευταία λεπτά παίζαμε με εννέα παίκτες στην ουσία. Ο Μέστο έχει ένα μεγάλο καρούμπαλο και διάσειση και ο Κουλιμπαλί, πήγε στο νοσοκομείο…".

Για το ποιο στόχο έχει ο Παναθηναϊκός κι αν υπάρχει απογοήτευση στους παίκτες του, μετά τον τρόπο που ήρθε ο αποκλεισμός στο Κύπελλο, ο Ουζουνίδης τόνισε πως " δεν ήταν εύκολο αυτό που έγινε στο Κύπελλο. Αλλά θέλουμε να κυνηγήσουμε το στόχο μας. Δεν θα είναι εύκολο. Συνήθως φαβορί είναι εκείνος που έχει περισσότερους βαθμούς. Θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε με όσους παίκτες έχουμε. Αν δεν τα καταφέρουμε θα κοιτάξουμε πως θα ενισχύσουμε την ομάδα για να βγούμε στην Ευρώπη...".

Στο τέλος, του ζητήθηκε να κάνει κι ένα σχόλιο για τον Πανιώνιο, με τον 48χρονο τεχνικό να αποφεύγει την ερώτηση με μια ωραία… ντρίμπλα: " Θα τα πει ο προπονητής του αυτά. Ρωτήστε τον…".

News 24/7

24MEDIA NETWORK