Ο Σκίμπε προσέχει για να έχει...

Οι σκέψεις του Μίχαελ Σκίμπε ενόψει του κρίσιμου αγώνα στις Βρυξέλλες δεν αλλάζουν ακόμη κι αν το Βέλγιο παραταχθεί με βασικές απουσίες.

Ο Σκίμπε προσέχει για να έχει...

Η απουσία του Αζάρ και η πιθανή του Ντε Μπράινε δεν αλλάζουν το πλάνο δράσης του Μίχαελ Σκίμπε. Ο Γερμανός εκλέκτορας, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, δεν έμεινε στις απουσίες του Βελγίου, αφού " διαθέτει είκοσι παίκτες ανώτερου επιπέδου", και επί της ουσίας επιβεβαίωσε τη σκέψη για σύστημα τριών κεντρικών αμυντικών. Με πρώτο στόχο να διασφαλίσει το μηδέν πίσω, κάτι που θ' ανοίξει το δρόμο ακόμη και για το διπλό στις Βρυξέλλες.

" Πρέπει να δείξουμε την αξία μας. Δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα με τους παίκτες που είναι παρόντες εδώ. Είναι γνωστοί οι τραυματίες και οι τιμωρημένοι. Αλλά, έχω 24 ανταγωνιστικούς παίκτες. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το ενδιαφέρον του ομίλου όσο το δυνατόν μεγαλύτερο.

Έχουμε την εμπειρία να παίξουμε και με τρία στόπερ. Είναι καλή ομάδα επιθετικά το Βέλγιο, αλλά εμείς είμαστε αρκετά καλοί αμυντικά. Όπως και να παίξουμε δεν θα έχουμε μόνο το μυαλό μας στην άμυνα, αλλά και στο πως θα σκοράρουμε.

Θα παίξουμε έτσι ώστε να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί κόντρα σε έναν πάρα πολύ δύσκολο αντίπαλο. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε από αυτό το παιχνίδι. Στόχος μας είναι να ανέβουμε στη βαθμολογία και αυτό επιδιώκουμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν θέλω η ομάδα μου να σέβεται τόσο πολύ τον αντίπαλο. Αύριο θα προσπαθήσουμε να δείξουμε ότι και εμείς εκτός από το να παίζουμε άμυνα μπορούμε να επιτεθούμε", τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Κώστας Μανωλάς, που εκπροσώπησε τους διεθνείς, ρωτήθηκε για τον Ράτζα Ναϊνγκολάν, τον χαρακτήρισε φίλο του, αλλά όχι και... θεό. " Άνθρωπος είναι. Δεν ξέρουμε ακομη, αν θα παίξει, θα κάνουμε πάντως το καλύτερο για να τον αντιμετωπίσουμε".

24MEDIA NETWORK