Ο Σκόκο και οι άλλοι…

Πώς παρά τις διαψεύσεις ο Νάτσο πάει να γίνει ο νέος… Σαβιόλα του Ολυμπιακού. Οι εξελίξεις με Άμραμπατ, ο "έτοιμος" Φορτούνης, τα παζάρια με Ντιόπ, το "κόλπο" με Νάτχο και η "στάση αναμονής" της διοίκησης . Τι "παίζει" με Ντρογκμπά και Ετό…

Ο Σκόκο και οι άλλοι…
skoko.jpg

Η διοίκηση του Ολυμπιακού επανέλαβε πριν από μερικές ώρες την επίσημη τοποθέτηση πως δεν πρόκειται να υπάρξουν ανακοινώσεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε σε μια προσπάθεια να περιορίσει την άκρατη μεταγραφολογία των ημερών. Από την άλλη πλευρά, όμως, είναι σίγουρο πως κάποιες υποθέσεις έχουν προχωρήσει και ορισμένες έχουν μπει στην τελική ευθεία…

Κάτι ξέρουν στην Αργεντινή

Την ώρα που οι δικηγόροι έχουν πιάσει δουλειά για να ξεκαθαρίσουν το τοπίο στην περίπτωση του Άλαν Πουλίδο στο μακρινό Μεξικό, το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Contra.gr για τη «βόμβα» που ετοιμάζουν οι "ερυθρόλευκοι" με το Νάτσο Σκόκο επιβεβαιώνεται πλέον από Αργεντινή και Αγγλία!

Καιρό τώρα σας έχουμε ενημερώσει ότι στην Πλατεία Αλεξάνδρας έχουν σε πρώτη προτεραιότητα την περίπτωση του «υδραυλικού» για τον οποίο ακολουθούν πλάνο… Σαβιόλα. Όπως πέρυσι τέτοιο καιρό διέψευδαν το όνομα του Αργεντινού σούπερ σταρ μέχρι να τον εμφανίσουν στον Πειραιά, έτσι και φέτος επιχειρούν κάτι ανάλογο με τον 28χρονο άσο της Σάντερλαντ.

Τα νεότερα αναφέρουν ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν βρει κοινό πεδίο στις συζητήσεις με τον σύλλογο της Premier League και πρεσάρουν τον Σκόκο, ο οποίος έχει κι άλλες προτάσεις στα χέρια του, αλλά από εκεί που ήταν αρνητικός για επιστροφή στη χώρα μας πλέον το σκέφτεται πολύ σοβαρά. Πρόκειται, ωστόσο, για μια μεταγραφή που μπορεί να έχει κι άλλα κεφάλαια μέχρι να μάθουμε το πού θα καταλήξει…

Νάτχο και Ντιόπ

Την ίδια ώρα, στο Ισραήλ επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός παραμένει στο «κόλπο» για τον Μπίρμπας Νάτχο, ενώ κάποιοι πάνε ακόμη πιο μακριά τη βαλίτσα και μιλούν για πρόταση, η οποία βρίσκεται ήδη στα χέρια του διεθνούς μέσου, ο οποίος την εξετάζει πολύ σοβαρά και αναμένεται η απάντησή του, άσχετα με το αν δεν επιβεβαιώνει το παραμικρό η ΠΑΕ.

Ο Σκόκο και οι άλλοι…

Για τον Ντιόπ της Λεβάντε τα δεδομένα δεν έχουν αλλάξει. Η διοίκηση των πρωταθλητών έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στον ισπανική σύλλογο (σ.σ. γύρω στα 2 εκατομμύρια ευρώ) και περιμένουν να γίνει αποδεκτή έχοντας δύο ατού: Πρώτον έχουν συμφωνήσει ήδη και με τον πλευρά του ποδοσφαιριστή και δεύτερον επειδή δύσκολα θα γίνει καλύτερη προσφορά από άλλο σύλλογο για την απόκτησή του.

Φορτούνης ο πρώτος

Η πρώτη… ανακοίνωση κι εδώ μάλλον δεν θα έχουμε έκπληξη, αφορά την επιστροφή του Κώστα Φορτούνη στα παλιά λημέρια του Ρέντη, για να επιβεβαιωθεί και επίσημα ότι ο 21χρονος μεσοεπιθετικός είναι ο "εκλεκτός" του Μίτσελ από τους Έλληνες διεθνείς του εξωτερικού, όπως διαβάσατε εδώ από την ημέρα της συνέντευξης Τύπου του κόουτς.

Σε ό,τι αφορά τον τεράστιο Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο οποίος αποχωρεί από τη Γαλατά, καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν ότι όντως έχει προταθεί στον Ολυμπιακό, ωστόσο, παρά το όνομα που προκαλεί ίλιγγο δύσκολα θα ασχοληθεί σοβαρά ο σύλλογος με έναν ποδοσφαιριστή 36 ετών, ο οποίος και υψηλό κασέ έχει, αλλά και μηδενική αξία μεταπώλησης. Κάτι ανάλογο ισχύει και με την περίπτωση του Σάμουελ Ετό της Τσέλσι, ο οποίος είναι τρία χρόνια μικρότερος, αλλά ακόμη πιο "αλμυρός".

Ο Άμραμπατ και ο… Κάμπελ

Σχετικά με τον Μαροκινό Άμραμπατ της Γαλατά, ο οποίος έπαιξε στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν ως δανεικός στη Μάλαγα, είναι γεγονός ότι υπάρχει και ανοικτός δίαυλος επικοινωνίας και καλές σχέσεις με την τουρκική ομάδα, χωρίς, όμως, να υπάρχει ακόμη κάτι πολύ προχωρημένο, καθώς και το συνολικό ποσό είναι αρκετά υψηλό.

Ο Σκόκο και οι άλλοι…

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν πως ο 27χρονος ζογκλέρ θα παίξει γερά, μόνο σε περίπτωση που οριστικοποιηθεί η επιστροφή του Τζόελ Κάμπελ στην Άρσεναλ. Από την ομάδα του Λονδίνου, πάντως, ο Τσέχος Τόμας Ροζίτσκι εξακολουθεί να βρίσκεται στο μεταγραφικό πλάνο του Ολυμπιακού…

Διαβάστε ακόμη:

Τα γκρουπ δυναμικότητας στο Champions League

Το "κόκκινο" exit poll!

News 24/7

24MEDIA NETWORK