Ο Σοφιάν Άμραμπατ έριξε τη μεγάλη χυλόπιτα και περιμένει...

Ένας από τους πλέον περιζήτητους ποδοσφαιριστές στην αγορά λέει "όχι" στα χρήματα της Σαουδικής Αραβίας μέχρι νεοτέρας.

Morocco's Sofyan Amrabat, left, and France's Kylian Mbappe vie for the ball during the World Cup semifinal soccer match between France and Morocco at the Al Bayt Stadium in Al Khor, Qatar, Wednesday, Dec. 14, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Εμπαπέ και Αμραμπάτ μονομαχούν (AP PHOTO/MANU FERNANDEZ)

Η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρθηκε ζεστά για την περίπτωση του Σοφιάν Άμραμπατ, αλλά τώρα φαίνεται πως κάνει πίσω και η Ατλέτικο Μαδρίτης παίζει μόνη της προς το παρόν για την περίπτωση του Μαροκινού μέσου. Οι Μαδριλένοι διαπραγματεύονται με την Φιορεντίνα, ωστόσο όπως δημοσιεύματα αναφέρουν πως υπήρξε εμπλοκή.

Το μπάσιμο για την υπογραφή του Άμραμπατ προήλθε από την Σαουδική Αραβία. Η Αλ Αχλί φέρεται να έκανε την επίθεσή της με πάρα πολλά χρήματα με τον ποδοσφαιριστή, όμως, για την ώρα να λέει "όχι" στην προοπτική της μετακόμισης του από την Ευρώπη.

Όσο βέβαια Ατλέτικο και Φιορεντίνα δεν καταλήγουν οι Σαουδάραβες δείχνουν έτοιμοι να φτάσουν σε τέτοια οικονομικά δεδομένα που να μετατρέψουν τη δική τους προοπτική φαβορί για όλες τις πλευρές λόγω του οικονομικού. Θυμίζουμε πως ο αδερφός του Σοφιάν, Νορντίν ξέρει από Σαουδική Αραβία αφού πέρασε με επιτυχία από την Αλ Νασρ.

Διαβάστε περισσότερα

Μεταγραφές LIVE: Οι συμφωνίες και οι ειδήσεις της ημέρας

Ίντερ, μεταγραφές: Πανέτοιμη να κάνει χαλάστρα στην Σαουδική Αραβία για κίπερ-έκπληξη

Εμπαπέ - Ρεάλ: Τόσα θέλει ο Γάλλος, πόσα δίνουν οι Μαδριλένοι

News 24/7

24MEDIA NETWORK