Ο Σοφιάν Άμραμπατ "κόβει" την μπάλα μέχρι να κάνει τη μεταγραφή

Ο εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του Μουντιάλ 2022 δεν έχει πάρει μεταγραφή προς το παρόν και η ομάδα του δεν θα τον έχει στους αγώνες και τις προπονήσεις.

Morocco's Sofyan Amrabat during the International friendly soccer match between Morocco and Peru at the Civitas Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Tuesday, March 28, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Σοφιάν Άμραμπατ AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Σοφιάν Άμραμπατ προς το παρόν έχει μείνει να περιμένει τη μεγάλη μεταγραφή και η Φιορεντίνα του "κόβει" το ποδόσφαιρο. Ο Μαροκινός δεν κλήθηκε για το τελευταίο ματς των Μωβ και όπως έγινε γνωστό μέχρι να λυθεί το μεταγραφικό ζήτημα ο εκ των διακριθέντων στο Μουντιάλ 2022 δεν θα αγωνίζεται ούτε θα προπονείται με την πρώτη ομάδα.

Θυμίζουμε πως ο Άμραμπατ έχει συνδεθεί με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το μήνα Ιούνιο, αλλά ο Έρικ Τεν Χαχ δεν έχει κλείσει ακόμα τουλάχιστον το deal με τους Ιταλούς. Επίσης, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής ακούστηκε τόσο για την Μπαρτσελόνα όσο και για την Λίβερπουλ.

Πλέν, απομένει να δούμε πού θα καταλήξει η ιστορία αυτή καθώς οι ώρες μετρούν αντίστροφα και το παράθυρο των μεταγραφών κλείνει τέλος Αυγούστου στις σοβαρές αγορές επιπέδου κορυφής στην Ευρώπη. Βέβαια, στον Άμραμπατ έχουν κάνει focus και ομάδες της Σαουδικής Αραβίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK