Ο σοκαρισμένος Εμπαπέ δήλωσε ευτυχισμένος στο Παρίσι

Καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν όσα γράφτηκαν περί πίεσης του Εμπαπέ να φύγει από την Παρί. Το αρνήθηκε ο ίδιος ο Κιλιάν σε δηλώσεις του.

France's Kylian Mbappe looks out from the bench before the UEFA Nations League soccer match between Croatia and France at the Poljud stadium, in Split, Croatia, Monday, June 6, 2022. (AP Photo/Darko Bandic)
Ο Κιλιάν Εμπαπέ AP PHOTO/DARKO BANDIC

Η Παρί πήρε το ντέρμπι της Ligue 1 με αντίπαλο της Μαρσέιγ χάρη σε γκολ του Νεϊμάρ και όπως έτσι χαρούμενο που ήταν το κλίμα, αποφάσισε το πρόσωπο των ημερών Κιλιάν Εμπαπέ να μιλήσει ανοιχτά για το θέμα που προέκυψε και τον ήθελε να ζητάει να φεύγει από την ομάδα του τον Ιανουάριο μάλιστα και με πρώτο του στόχο να πάει στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ψέματα! Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Γαλλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 αρνήθηκε τα πάντα και δήλωσε σοκαρισμένος: "Είμαι χαρούμενος. Ποτέ δεν ζήτησα να φύγω τον Ιανουάριο. Δεν γνωρίζω γιατί αυτή η ιστορία βγήκε την ημέρα ενός αγώνα. Ήμουν σοκαρισμένος όπως όλοι. Ο κόσμος μπορεί να πιστεύει πως είχα εμπλακεί αλλά δεν είχα..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK