Ο Τζιμπρίλ Σισέ θυμάται τον σοκαριστικό τραυματισμό (VIDEO)

Σαν σήμερα, στις 30 Οκτωβρίου του 2004, ο Τζιμπρίλ Σισέ άφηνε "άφωνους" τους Άγγλους φιλάθλους με τον σοκαριστικό τραυματισμό του στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Μπλάκμπερν για το αγγλικό πρωτάθλημα.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ θυμάται τον σοκαριστικό τραυματισμό (VIDEO)

Ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι ένας από τους πιο άτυχους ποδοσφαιριστές. Οι συχνοί και σοβαροί τραυματισμοί δεν τον άφησαν ποτέ να κάνει την καριέρα που του αναλογούσε, παρά το γεγονός πως ήταν ένας από τους πιο ταλαντούχος και χαρισματικούς επιθετικούς της τελευταίας 20ετίας.

Ο πρώτος σοβαρός τραυματισμός συνέβη μία μέρα σαν σήμερα (30/10), στον αγώνα απέναντι στην Μπλάκμπερν για το αγγλικό πρωτάθλημα.

Σε μία διεκδίκηση της μπάλας, ο αμυντικός των "Ρόβερς", Τζέι Μακίβλι έκανε τάκλιν πάνω στον 23χρονο τότε επιθετικό, που είχε ως αποτέλεσμα το σπάσιμο του αριστερού του ποδιού. Ο επιθετικός της Λίβερπουλ έμεινε εκτός για 6 μήνες, επιστρέφοντας ξανά στις προπονήσεις τον Απρίλιο του 2005.

Ο 33χρονος άσος της Μπαστιά, θυμήθηκε το συγκεκριμένο συμβάν, ανεβάζοντας μία φωτογραφία στο twitter μαζί με σχόλιο: "Πριν από 10 χρόνια. Ένα λιοντάρι ποτέ δεν πεθαίνει. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη."

News 24/7

24MEDIA NETWORK