Ο Σωκράτης διέκοψε τις δηλώσεις του Νιόπλια κι έφτιαξε το highlight της ημέρας

Η υπέροχη αγκαλιά του Σωκράτη στον Νιόπλια ήταν όλα τα λεφτά. Ο στόπερ του Ολυμπιακού διέκοψε τον κόουτς του ΟΦΗ την ώρα που έκανε τις δηλώσεις του.

Ο Σωκράτης διέκοψε τις δηλώσεις του Νιόπλια κι έφτιαξε το highlight της ημέρας
EUROKINISSI

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε εις βάρος του Ολυμπιακού, αλλά οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να φύγουν νικητές με 2-1 από το Ηράκλειο. Και την ώρα, λοιπόν, που ο Νίκος Νιόπλιας εξηγούσε όλα τα παραπάνω, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποφάσισε να δώσει την καλύτερη στιγμή αυτής της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, ο κεντρικός αμυντικός των πρωταθλητών Ελλάδας πλησίασε τον προπονητή του ΟΦΗ και είπε "...πρέπει να το κάνω αυτό..." κι αμέσως μετά αγκάλιασε τον Νίκο Νιόπλια μπροστά από την κάμερα με τον δεύτερο να το ευχαριστιέται και να γελάει.

Αναμφισβήτητα αυτή ήταν μία από τις ωραιότερες στιγμές που έχουμε δει τελευταία σε ελληνικό γήπεδο και μάλιστα προσφέρθηκε μετά από ένα ματς με ένταση που κρίθηκε στην ανατροπή.

Στη συνέχεια ο Παπασταθόπουλος στις δικές του δηλώσεις εξήγησε γιατί πήγε και αγκάλιασε τον προπονητή των γηπεδούχων, Νίκο Νιόπλια. Ο Σωκράτης είπε πως είχε τον κόουτς του ΟΦΗ στις μικρές Εθνικές και του οφείλει γι' αυτό που έφτασε να είναι σήμερα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK