Ο Σον Ντάις υποκλίθηκε σε μεταγραφικό στόχο του... Ολυμπιακού!

Η δεύτερη διαδοχική ήττα της Μπέρνλι στην Premier League είχε την υπογραφή ενός ποδοσφαιριστή που απασχόλησε μεταγραφικά τον Ολυμπιακό και ο Σον Ντάις δεν δίστασε να τον αποθεώσει!

Burnley's coach Sean Dyche gestures during the Europa League playoffs, first leg, soccer match between Olympiacos Piraeus and Burnley at the Karaiskakis Stadium, in Athens, Greece, Thursday, Aug. 23, 2018.(AP Photo/Petros Giannakouris)
Burnley's coach Sean Dyche gestures during the Europa League playoffs, first leg, soccer match between Olympiacos Piraeus and Burnley at the Karaiskakis Stadium, in Athens, Greece, Thursday, Aug. 23, 2018.(AP Photo/Petros Giannakouris) AP PHOTO/PETROS GIANNAKOURIS

Σε λίγα 24ωρα θα δώσει τη μεγάλη μάχη με τον Ολυμπιακό όπου καλείται να ανατρέψει το 1-3 στο "Καραϊσκάκης" για να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League, ωστόσο μόνο σε καλή κατάσταση δεν δείχνει το τελευταίο 10ημερο η Μπέρνλι.

Και αυτό γιατί πριν τον αγώνα με τους Πειραιώτες είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα με 3-1 από την Γουότφορντ ενώ το απόγευμα της Κυριακής ακολούθησε νέα κατραπακιά, αυτή τη φορά στο Λονδίνο, με την Φούλαμ να επικρατεί των "clarets" με 4-2 και να πανηγυρίζει την πρώτη της επιτυχία μετά την επιστροφή της στην Premier League.

Αυτό δε στο οποίο μπορεί να σταθεί κανείς είναι στους αριθμούς του ματς, όπου η Μπέρνλι ηττήθηκε κατά κράτος: 25-12 τα σουτ, 12-2 τα σουτ εντός εστίας, 6-4 τα κόρνερ, 12-8 τα φάουλ, 64%-36% η κατοχή, με την Φούλαμ νικήτρια σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες!

Ο Σον Ντάις υποκλίθηκε σε μεταγραφικό στόχο του... Ολυμπιακού!

Το παραδέχτηκε μάλιστα ο Σον Ντάις πως η ομάδα του δεν είχε απαντήσεις στα... δύσκολα ερωτήματα που της έβαλαν οι γηπεδούχοι κατά τη διάρκεια του αγώνα, με τον τεχνικό της Μπέρνλι να κάνει ειδική μνεία στον Μίτροβιτς, σκόρερ δύο τερμάτων για τους Λονδρέζων, ο οποίος έχει απασχολήσει μεταγραφικά τον Ολυμπιακό, τη σεζόν που ήταν στον πάγκο ο Μάρκο Σίλβα (σ.σ. πριν αποκτηθεί ο Ιντέγε) και όχι μόνο...

"Για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν η καλύτερη ομάδα και έδειξαν πως επένδυσαν καλά τα 100.000.000 ευρώ που έδωσαν για μεταγραφές. Ήταν πιο γενναίοι από εμάς στο τρίτο μισό του γηπέδου και ο σέντερ φορ που είχαν (σ.σ. Μίτροβιτς) ήταν ο καλύτερός τους παίκτης, μίλια μακριά από όλους τους άλλους", τόνισε ο Ντάις και πρόσθεσε με νόημα:

"Γνωρίζουμε όμως τις προκλήσεις που έχουμε απέναντί μας και όλο το θόρυβο που γίνεται έξω από το κλαμπ αναφορικά με τη συμμετοχή μας στο Europa League. Είναι δύσκολο για τους παίκτες γιατί βομβαρδίζονται με αρνητικά μηνύματα για τη συγκεκριμένη πρόκληση".

Προφανώς, οι τελευταίες δηλώσεις κρύβουν και κάποια μομφή προς την πρόσφατη συνέντευξη του Σαμ Αλαρντάις, ο οποίος είχε συμβουλεύει την Μπέρνλι να αποκλειστεί από τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ του Europa League ώστε να μην αντιμετωπίσει κίνδυνο υποβιβασμού έχοντας "δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη" (Αγγλία και Ευρώπη).

News 24/7

24MEDIA NETWORK