Ο Σορεντίνο περιμένει τον Τζαμπαρίνι
Ο Στέφανο Σορεντίνο περιμένει να ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό της Παλέρμο, αλλά οι μέρες περνούν επικίνδυνα και συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων δεν φαίνεται στον ορίζοντα.
“Δεν υπάρχει κάτι να αναφέρω. Δεν υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση με κανέναν εκπρόσωπο της Παλέρμο. Θα μπορούσαν να σηκώνουν το τηλέφωνο και να μιλήσουν, αλλά δεν υπάρχει ραντεβού ανάμεσα στις δύο ομάδες”, ήταν τα λόγια του αθλητικού διευθυντή της Κιέβο, Τζιοβάνι Σαρτόρι.
Οι “ιπτάμενοι γάιδαροι” από τη Βερόνα συνεχίζουν να ζητάνε 4.000.000 ευρώ για να παραχωρήσουν τον παίκτη, την ώρα που η Παλέρμο δίνει 2.500.000 και έχει και το “ισχυρό χαρτί” του Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, ο οποίος είναι σκληρός διαπραγματευτής.
Την περασμένη εβδομάδα η Κιέβο είχε συμφωνήσει να δώσει τον πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΚ στην Παλέρμο, μόνο αν εύρισκε ισάξιο αντικαταστάτη.