Ο Σορεντίνο ζήτησε χάρη από την Ίντερ λίγο πριν την αντιμετωπίσει!

Λίγες ώρες πριν το ματς κόντρα στην Ίντερ στο "Meazza" ο Στέφανο Σορεντίνο "ενόχλησε" την Ίντερ μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter ζητώντας εισιτήρια για το παιχνίδι! Διαβάστε το story!

Italian Soccer Serie A - Milan vs Palermo -
Milano - San Siro Stadium - 19/09/2015
Stefano Sorrentino - Italian Soccer Serie A - Milan vs Palermo - fotografo: Fabrizio Forte
Italian Soccer Serie A - Milan vs Palermo - Milano - San Siro Stadium - 19/09/2015 Stefano Sorrentino - Italian Soccer Serie A - Milan vs Palermo - fotografo: Fabrizio Forte ? FABRIZIO FORTE +39335480507

Ο Στέφανο Σορεντίνο προετοιμάζεται για το βραδινό παιχνίδι της Κιέβο στο Μιλάνο όμως δεν ξεχνάει τους δικούς του ανθρώπους που επιθυμούν να τον δουν διά ζώσης και για το λόγο αυτό δεν δίστασε να ζητήσει επίσημα εισιτήρια από τους ανθρώπους της Ίντερ!

Ο Σορεντίνο ζήτησε χάρη από την Ίντερ λίγο πριν την αντιμετωπίσει!

"Πώς θα μπορέσω να βρω τρία εισιτήρια για την οικογένειά μου; Έχει αποσυρθεί η ομάδα μου σε ξενοδοχείο. Μπορείτε να μου δώσετε ένα χεράκι; Θα ήθελα να τους κάνω έκπληξη. Ευχαριστώ", ήταν το διαδικτυακό μήνυμα του άλλοτε γκολκίπερ της ΑΕΚ προς τους Μιλανέζους, με την απάντηση να έρχεται άμεσα μέσω του επίσημου λογαριασμού τους στο Twitter.

"Γεια σου Σορεντίνο! Τα εισιτήρια τίθενται ακόμα προς πώληση αλλά με δεδομένη την όμορφη σκέψη σου θα προσπαθήσουμε να σε βοηθήσουμε".

Τα άμεσα αντανακλαστικά και η προθυμία της Ίντερ δεν έμειναν ασχολίαστη από τον 37χρονο πορτιέρε, ο οποίος κατόπιν έγραψε: "Ίντερ, χίλια ευχαριστώ για τη διαθεσιμότητά σας. Κατάφερα να αγοράσω εισιτήρια με ευκολία. Είστε πάρα πολύ ευγενικοί".

Το ματς πάντως αυτό θα είναι ιδιαίτερο για τον Σορεντίνο καθώς θα εμφανιστεί στο γήπεδο φορώντας ξεχωριστά γάντια με τα οποία θα στείλει μήνυμα συμπαράστασης στον Ματία Περίν, με τον γκολκίπερ της Τζένοα να τραυματίζεται σοβαρά στο προηγούμενο ματς πρωταθλήματος με την Ρόμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK