Ο "σωτήρας" Μήτρογλου κατέκλυσε τα πορτογαλικά πρωτοσέλιδα!

Ο Κώστας Μήτρογλου ήταν για άλλη μία φορά ο... καταλυτικός παράγοντας της Μπενφίκα, σημειώνοντας το 26ο γκολ του με τη φανέλα των "αετών". Τι ρεκόρ καταρρίπτει και τι λένε στην Πορτογαλία για τον διεθνή φορ; (PHOTOS)

Benfica's Kostas Mitroglou reacts during the Champions League group B soccer match between Benfica and Dynamo Kiev at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Nov. 1, 2016. (AP Photo/Steven Governo)
Benfica's Kostas Mitroglou reacts during the Champions League group B soccer match between Benfica and Dynamo Kiev at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Nov. 1, 2016. (AP Photo/Steven Governo) AP

Οι "αετοί" επέστρεψαν στην κορυφή του πορτογαλικού πρωταθλήματος, και αυτό το οφείλουν κατά μεγάλο ποσοστό στον... δικό μας, Κώστα Μήτρογλου. Ο 29χρονος, στο παιχνίδι της Κυριακής (9/4), απέναντι στην Μορεϊρένσε ήταν ο παίκτης του αγώνα με το γκολ που σημείωσε στο 41' της αναμέτρησης, προβάδισμα που διατήρησε η Μπενφίκα μέχρι και το τέλος.

Και οι... διθύραμβοι δεν άργησαν να έρθουν από... Πορτογαλία μεριά, με "A Bola" και "Record", να έχουν στα πρωτοσέλιδά τους τον "Μητρογκόλ".

Η δε "A Bola", αναφέρει πως " την έσωσε ο Μήτρογλου", που " έδωσε τη λύση ξανά", ενώ η "Record" αναφέρει: " Ο Μήτρογλου διασφαλίζει την κορυφή, το γκολ του έκανε την διαφορά για την Μπενφίκα".

Δείτε τα πρωτοσέλιδα:

Ο "σωτήρας" Μήτρογλου κατέκλυσε τα πορτογαλικά πρωτοσέλιδα!
Ο "σωτήρας" Μήτρογλου κατέκλυσε τα πορτογαλικά πρωτοσέλιδα!

Ο πρώην παίκτης των "ερυθρόλευκων" ανέβασε και σχετικό ποστ στο λογαριασμό του στο twitter, λέγοντας: " Ευχαριστώ στους οπαδούς της Μπενφίκα για την υποστήριξή τους σήμερα! Για άλλη μία φορά μας βοήθησαν να κερδίσουμε! Μένουμε δυνατοί μέχρι το τέλος!"

Με το 26ο του γκολ, ο Μήτρογλου διανύει αυτή τη στιγμή την πιο παραγωγική σεζόν στην καριέρα του, με τα 25 γκολ να είναι η προηγούμενη επίδοσή του, πάλι στην Μπενφίκα.

Photo credits: AP Photo/Steven Governo

News 24/7

24MEDIA NETWORK