O Σπαλέτι "αποκάλυψε" τον παίκτη που μπορεί να κοντράρει τον Ρονάλντο!

Φέτος το έργο της Ίντερ για την κατάκτηση του σκουντέτο γίνεται ακόμα πιο δύσκολο καθώς η Γιουβέντους θα έχει τον Ρονάλντο, όμως ο Λουτσιάνο Σπαλέτι θεωρεί πως έχει ισάξιο παίκτη του Πορτογάλου άσου!

Inter Milan coach Luciano Spalletti attends a Serie A soccer match between Inter Milan and Napoli, at the San Siro stadium, in Milan, Sunday, March 11, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan coach Luciano Spalletti attends a Serie A soccer match between Inter Milan and Napoli, at the San Siro stadium, in Milan, Sunday, March 11, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Γιουβέντους θα έχει πλέον Κριστιάνο Ρονάλντο στο ρόστερ της και αυτό αυξάνει ακόμα περισσότερο τις πιθανότητές για να διευρύνει το εκπληκτικό σερί της εντός των συνόρων με τα 7 σερί πρωταθλήματα, όμως ο Λουτσιάνο Σπαλέτι δεν πετάει λευκή πετσέτα.

Ίσα-ίσα, ο τεχνικός της Ίντερ δήλωσε υπερήφανος για το γεγονός πως η ομάδα του διαθέτει δύο παίκτες που θα διεκδικήσουν την ερχόμενη Κυριακή το τρόπαιο του Μουντιάλ, τους Πέρισιτς και Μπρόζοβιτς, και μέσω συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον Πέρισιτς ισάξιο του "CR7".

"Ο Πέρισιτς είναι ο μοναδικός παίκτης που μπορεί να συγκριθεί με τον Ρονάλντο από άποψη φυσικών ικανοτήτων. Είναι γρήγορος, δυνατός και μπορεί να πετύχει πολλά γκολ, ακόμα και με το κεφάλι του", δήλωσε χαρακτηριστικά για τον Κροάτη εξτρέμ των "νερατζούρι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK