Ο Σπαλέτι "έβγαλε στη φόρα" τον κρυφο πόθο του Τότι

Μία ημέρα πριν κουνήσει μαντήλι επίσημα στην Ρόμα, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι φρόντισε να δώσει μία νέα διάσταση για το επόμενο βήμα που θέλει να κάνει στο ποδόσφαιρο ο Τότι.

Ο Σπαλέτι "έβγαλε στη φόρα" τον κρυφο πόθο του Τότι

Ο Φραντσέσκο Τότι άφησε να εννοηθεί μιλώντας σε φίλους του -σε ένα video που έχει διαρρεύσει εδώ και λίγες ώρες- πως θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο και μετά το τέλος της συνεργασίας του με την Ρόμα, όμως ο Λουτσιάνο Σπαλέτι έχει διαφορετική άποψη.

Λίγες ώρες πριν πει αντίο στους Ρωμαίους μέσω συνέντευξης Τύπου (αυτό θα γίνει το μεσημέρι της Τρίτης) ο τεχνικός που ήρθε σε κόντρα με τον καπιτάνο τη φετινή σεζόν και έφτασε στο σημείο να γιουχάρεται από τους οπαδούς των "τζαλορόσι", υποστήριξε πως ο διακαής πόθος του Τότι είναι να γίνει αντιπρόεδρος στην Ρόμα!

"Ο Τότι; Πρέπει να τον κάνουν αντιπρόεδρο της Ρόμα, είναι αυτό που θέλει", ήταν η ατάκα του Σπαλέτι για τον Τότι σε συνέντευξη που έδωσε στον τηλεοπτικό σταθμό "Sportitalia" ενώ για τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του στο ματς με την Τζένοα, είπε: "Με έκαναν να πληρώσω το λογαριασμό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK