Ο Σπανός απάντησε στα δημοσιεύματα περί πώλησης του Ατρομήτου

Ο Sport24 Radio 103,3 και ο Χρήστος Μπάλλος επικοινώνησαν με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργο Σπανό, προκειμένου να σχολιάσει δημοσίευμα που τον θέλει να έχει βάλει πωλητήριο στην ομάδα του Περιστερίου.

Ο Σπανός απάντησε στα δημοσιεύματα περί πώλησης του Ατρομήτου
spanos EUROKINISSI

Δημοσιεύματα κάνουν λόγο ότι ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός ψάχνεται να πουλήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της εταιρείας.

Ο Sport24 Radio 103,3 και ο Χρήστος Μπάλλος επικοινώνησαν με τον Γιώργο Σπανό, προκειμένου να μάθουν την θέση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, ο οποίος αρχικά παραξενεύτηκε πώς έχει προκύψει τέτοιο θέμα!

"Δεν ισχύει τίποτα. Ούτε έχω μιλήσει με κάποιον, ούτε πωλητήριο έχει μπει στην ομάδα. Σαφώς και οι ιδιοκτήτες των ομάδων είμαστε δυσαρεστημένοι με την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν έχω μιλήσει με κάποιον υποψήφιο αγοραστή. Οταν και αν γίνει αυτό θα βγω να το πω δημόσια", είπε ο Γιώργος Σπανός.

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει κάποια “ενόχληση” ή πρόταση από κάποιον ενδιαφερόμενο ο ισχυρός άνδρας του "αστεριού", υποστήριξε ότι… δεν υπάρχει τίποτα απολύτως!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

"Με αυτό το ποσό πουλάει τον Ατρόμητο ο Σπανός"

News 24/7

24MEDIA NETWORK