Ο Σπανός βάζει ψηλά τον πήχη για τη σεζόν του Ατρομήτου

Την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν πραγματοποίησε ο Ατρόμητος στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, με τις θύρες ανοιχτές για τους φίλους της ομάδας. Τι δήλωσε ο πρόεδρος, Γιώργος Σπανός.

Ο Σπανός βάζει ψηλά τον πήχη για τη σεζόν του Ατρομήτου
Σπανός-Ατρόμητος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με την παρουσία των φιλάθλων του στις κερκίδες, ο Ατρόμητος έκανε την πρώτη προπόνηση της σεζόν στο Δημοτικό Στάδιο του Περιστερίου. Οι φίλοι της ομάδας είδαν για πρώτη φορά στο χορτάρι τα νέα αποκτήματα της ομάδας, καθώς και τον νέο τεχνικό Νταμίρ Κάναντι να δίνει οδηγίες στους παίκτες του.

Φυσικά δεν έλειψε και ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Σπανός, ο οποίος μετά το τέλος της προπόνησης σχολίασε: "Πηγαίνουμε σωστά στο μεταγραφικό σχεδιασμό. Θα παρουσιάσουμε ένα καλό σύνολο, ανταγωνιστικό που θα παίρνει αποτελέσματα. Φέτος θα είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για τον Ατρόμητο. Έφυγαν 10 παίκτες, σκοπός είναι να έρθουν άλλοι τόσοι. Γνωρίζουμε καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η πέμπτη θέση είναι ανοιχτή για αρκετές ομάδες και θα προσπαθήσουμε να την πετύχουμε. Βέβαια και το Κύπελλο αποτελεί παραδοσιακά στόχο και θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Με τον νέο προπονητή είπαμε πως πρέπει να κατεβάσουμε τον μέσο όρο ηλικίας και να έχουμε γρήγορους ποδοσφαιριστές. Θα δούμε στο χορτάρι τώρα τι θα γίνει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK