Ο Σπύρος Τζαβίδας σταμάτησε το ποδόσφαιρο στα 20 και γίνεται scout

Ο Σπύρος Τζαβίδας στα 20 χρόνια του εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας αποσύρθηκε από τη δράση, ενώ θα συνεχίσει την καριέρα του σε μανατζερικό γραφείο ως scout.

Ο Σπύρος Τζαβίδας σταμάτησε το ποδόσφαιρο στα 20 και γίνεται scout
INTIME SPORTS

Σε ηλικία μόλις 20 ετών ο Σπύρος Τζαβίδας αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσιά του εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας, το οποίο ανακάλυψε το 2020. Από αυτό σημείο και μετά τα εργομετρικά του ήταν εντάξει, όμως σε επανέλεγχο το καλοκαίρι, οι γιατροί του είπαν ότι δεν μπορεί να αγωνίζεται.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού στάθμισε όλους τους παράγοντες, όμως άκουσε τις συμβουλές των ιατρών, ώστε να μην συνεχίσει να αγωνίζεται, απόφαση που πήρε πριν από ενάμιση περίπου μήνα. Ο Τζαβίδας, όμως δεν το έχει βάλει κάτω και αποφάσισε να μείνει κοντά στο ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα, ο 20χρονος εργάζεται πλέον ως scout σε μανατζερικό γραφείο, το οποίο τον εκπροσωπούσε και ως ποδοσφαιριστή.

Ο Τζαβίδας ήταν ένα από τα πολλά υποσχόμενα ταλέντα του Παναθηναϊκού. Βρισκόταν στην ακαδημία των πρασίνων από τα 12 του, ενώ έγινε επαγγελματίας στις 27 Αυγούστου του 2019, επί ημερών Νταμπίζα και Δώνη.

Έκανε το ντεμπούτο του στα playoffs της σεζόν 2019/2020 σε έναν αγώνα απέναντι στον ΟΦΗ. Με τους πράσινους είχε αγωνιστεί σε τέσσερα παιχνίδια με την πρώτη ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ είχε συμμετοχές και με τις μικρές Εθνικές ομάδες.

Το μήνυμα του Τζαβίδα

"Ήρθε η στιγμή που πραγματικά δεν περίμενα ποτέ να έρθει, μετά από 14 χρόνια στον χώρο του ποδοσφαίρου να πρέπει να το αποχωριστώ, τουλάχιστον ως επαγγελματιας ποδοσφαιριστής.

Έχει ήδη οριστικοποιηθεί η απόφαση για την απομάκρυνσή μου από τα γήπεδα του ποδοσφαίρου για ένα θέμα υγείας το οποίο, εκτός αγωνιστικού χώρου, δεν με επηρεάζει αρνητικά. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε λεπτομέρειες, το μόνο που θα ήθελα είναι να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό και τον πρόεδρο του Παναθηναϊκόυ κύριο Αλαφούζο για την εμπιστοσύνη,την πίστη και την στήριξη που μου έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια,όλους τους προπονητές και τους γυμναστές μου, τους φιλαθλους,το staff της ομάδας έναν προς έναν που ήταν πάντα δίπλα μας, και, κυρίως, όλους τους συμπαίκτες μου, χάρη στους οποίους έζησα και έμαθα τόσα πολλά!

Με χαρά και πολύ όρεξη θα μείνω στο χώρο του ποδοσφαίρου από ένα άλλο πόστο προσπαθώντας να μεταφέρω ότι τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο, ότι καθημερινά πρέπει να δουλεύουμε να μην απογοητευόμαστε και να κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε τα όνειρα μας..

Είμαι ευγνώμων που έζησα αυτό το ταξίδι,έτοιμος και δυνατος για νέες περιπέτειες.

Ευχαριστώ για όλα!!!" ανέφερε με ανάρτησή του στα social media.

News 24/7

24MEDIA NETWORK