Ο Σρνα "έδωσε" την μεταγραφή του Φρεντ και ξενέρωσε τους οπαδούς

Να θες να κρατήσεις την μεταγραφή σου κρυφή και να σε... δίνει στεγνά ο αρχηγός της ομάδας. Αυτό συνέβη στον Φρεντ της Σαχτάρ όταν ο Ντάριο Σρνα μαρτύρησε σε live μετάδοση τον επόμενό του προορισμό (VIDEO)!

Ο Σρνα "έδωσε" την μεταγραφή του Φρεντ και ξενέρωσε τους οπαδούς

Το τελευταίο διάστημα έχουν βουίξει οι φήμες ότι ο Φρεντ, ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της Σαχτάρ Ντόνετσκ, έχει ήδη κλείσει σε μεγάλη ομάδα, δίχως όμως να υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες επί του θέματος.

Μέχρι και την Τετάρτη (9/5), δηλαδή, όπου το τοπίο ξεκαθάρισε για τα καλά στα επινίκια της κατάκτησης του Κυπέλλου Ουκρανίας, όταν ο αρχηγός Ντάριο Σρνα "έδωσε" την μεταγραφή του 25χρονου Βραζιλιάνου σε Instagram live:

"Ο Φρεντ φεύγει και πάει στο Μάντσεστερ. Δεν ξέρω αν είναι η Σίτι ή η Γιουνάιτεντ. Ας το μάθουμε", είπε ο Κροάτης αφήνοντας τον συμπαίκτη του με ένα χαμόγελο αμηχανίας, και τους οπαδούς... ξενερωμένους.

Είναι γεγονός, πάντως ότι οι μεν "κόκκινοι διάβολοι" ψάχνουν να βρουν τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Φελαϊνί, ενώ οι δε "πολίτες" τον αντι-Φερναντίνιο. Οι "γείτονες" παρακολουθούν τον Φρεντ, που κοστολογείται με 50.000.000€ εδώ και μήνες, με την πλάστιγγα σύμφωνα με πληροφορίες να γέρνει προς τη Γιουνάιτεντ.

Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ... ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK