Ο Στανόγεβιτς ζήτησε μεταγραφές και εκθείασε Δημητρίου

Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το νεαρό Δημητρίου μετά το πρώτο φιλικό του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία ενώ ξεκαθάρισε ότι περιμένει... τρεις μεταγραφές.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ (MOTION TEAM)
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

"Χρειαζόμαστε 2-3 παίκτες ακόμη, έχουμε βάση ως ομάδα, καλή χημεία. Παίζουμε λίγο διαφορετικά, με δεύτερο επιθετικό και θέλουμε να βρούμε λίγο τον συγχρονισμό μας", τόνισε αρχικά μετά ο Σέρβος τεχνικός μετά την πρώτη φιλική του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, και συνέχισε:

"Περιμένω νέα, περιμένω έναν τερματοφύλακα. Σε ό,τι αφορά στον Σιαμπάνη είναι νεαρός δεν έχω πρόβλημα, δουλεύει καλά. Στη συγκεκριμένη φάση ήταν χαλαρός. Πρέπει κάθε παίκτης να σκέφτεται πότε θα σταματήσει και πότε θα παίξει. Η θέση του τερματοφύλακα είναι πολύ σοβαρή".

Για τη θέση που θα χρειάζεται ενίσχυση ο ΠΑΟΚ πέραν του τερματοφύλακα, είπε: "Θα δούμε και τα επόμενα ματς, από το ματς με τη Γάνδη, μέχρι το φιλικό με τον Άγιαξ και θα βγάλουμε τα συμπεράσματά μας. Έχουμε χρόνο ακόμη να αποφασίσουμε, αλλά χρειαζόμαστε δύο παίκτες ακόμη".

Για την παρουσία των νεαρών και αν θα έχουν χώρο σε έναν ΠΑΟΚ με υψηλούς στόχους: "Φυσικά και έχουν, εξαρτάται από αυτούς. Θα έχουν ευκαιρίες σ' αυτή την περίοδο της προετοιμασίας.

Από το σημερινό παιχνίδι είμαι πολύ ευχαριστημένος κυρίως με τον Δημητρίου (σ.σ. στόπερ από την Κ20 που προωθήθηκε φέτος και αγωνίστηκε στο δεύτερο μέρος) γιατί είναι το πρώτο του ματς στην πρώτη ομάδα. Ο Πούγγουρας και ο Δεληγιαννίδης συμμετέχουν στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας εδώ και καιρό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK