Ο Στέφενς έκανε την... δουλειά του Αναστασίου κι έσωσε την Ρόντα

Στην Ρόντα των δύο... Ελλήνων κόουτς και του Ατζαγκούν χρειάστηκαν 2 μπαράζ και 4 ματς για να μείνει στην Eredivisie. Με τον Στέφενς αντί του Αναστασίου κέρδισε την Μάαστριχτ και σώθηκε!

Ο Στέφενς έκανε την... δουλειά του Αναστασίου κι έσωσε την Ρόντα
Αναστασίου

Αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος, η διοίκηση της Ρόντα δικαιώθηκε που πριν από το δεύτερο (διπλό) μπαράζ πήρε την απόφαση σοκ να αντικαταστήσει στον πάγκο της ομάδας τον Γιόχαν Αναστασίου με τον βετεράνο προπονητή (και πρώην του ΠΑΟΚ) Χούμπ Στέφενς!

Τι κι αν ο Έλληνας τεχνικός είχε αποκλείσει στο πρώτο (διπλό) μπαράζ την Χέλμοντ, η Ρόντα τον... έστειλε σπίτι του αφού έτσι κι αλλιώς την νέα σεζόν είχε συμφωνήσει με την βελγική Κορτράικ. Στην θέση του κάλεσε τον “μπαρουτοκαπνισμένο” Στέφενς, ο οποίος την οδήγησε στους δύο “τελικούς” και... καθάρισε την μπουγάδα.

Με τον Ολλανδό στον πάγκο της η Ρόντα αφού απέσπασε λευκή ισοπαλία (0-0) στο πρώτο ματς, κέρδισε σήμερα 1-0 την Μάαστριχτ κι εξασφάλισε την παραμονή της στην Eredivisie. Ο Ντάριλ Γουέρκερ σημείωσε το πολύτιμο γκολ για τη Ρόντα στο 26', με τον Αμπντούλ Ατζαγκούν να αγωνίζεται σε όλο το παιχνίδι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK