Ο Στέφενς τα παίρνει όλα πάνω του
Πιο ενεργό ρόλο σε όλα τα ζητήματα που αφορούν στην ομάδα του ΠΑΟΚ έχει ο Ολλανδός σε σχέση με τους πρώτους μήνες παρουσίας του στην Τούμπα.
Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι σε όλους τους τομείς που αφορούν στην ομάδα του ΠΑΟΚ η παρεμβατικότητα του Χουμπ Στέφενς έχει αυξηθεί κατά πολύ σε σχέση με το περασμένο καλοκαίρι. Ο Ολλανδός έχει το πάνω χέρι σε όλα και τίποτα δεν γίνεται χωρίς την έγκρισή του.
Εικότερα:
-Στα μεταγραφικά, κάθε αναζήτηση παίρνει την έγκρισή του, ενώ και ο ίδιος μέσω του ατζέντη γιου του που έχει αρχίσει τα ταξίδια στην Ιβηρική Χερσόνησο, χειρίζεται… οικογενειακά τουλάχιστον δύο περιπτώσεις παικτών.
-Στα αποδυτήρια, κάνει απόλυτο κουμάντο, ειδικά σε θέματα πειθαρχίας, όπως φάνηκε και στην περίπτωση Χακόμπο. Μόνο στο θέμα Κάτσε δεν εισακούστηκε η άποψή του, αλλά το ζήτημα ξεπερνά καθαρά το αθλητικό σκέλος και από τη στιγμή που ο Σαββίδης και οι συνεργάτες του έχουν αποφασίσει την πώληση του Αλβανού μέσου, η δικαιοδοσία του Ολλανδού έχει εξαντληθεί.
-Ακόμη και στη στελέχωση του τεχνικού τιμ, πέρα από την έγκρισή του για ορισμένα πρόσωπα, την οποία έδωσε και το καλοκαίρι, πλέον αρχίζει να κάνει και τις επιλογές. Ήδη, μέσα στις επόμενες μέρες πρόκειται να ενταχθεί στην ομάδα συνεργατών του προπονητή του ΠΑΟΚ ένα νέο πρόσωπο 100% δικής του επιλογής.