Ο «Stelios» δεν πάει Κωνσταντινούπολη

Με πολλές και σημαντικές απουσίες αναμένεται να παραταχθεί στην αναμέτρηση με την Μπεσίκτας στην Τουρκία για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ η Μπόλτον.

Ο «Stelios» δεν πάει Κωνσταντινούπολη
Με πολλές και σημαντικές απουσίες αναμένεται να παραταχθεί στην αναμέτρηση με την Μπεσίκτας στην Τουρκία για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ η Μπόλτον. Ανάμεσα στους πολλούς πονοκεφάλους του τεχνικού του αγγλικού συλλόγου, Σαμ Αλαρντάις, είναι και η απουσία του «δικού» μας, Στέλιου Γιαννακόπουλου.

Ο Έλληνας διεθνής μέσος αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς, γεγονός που τον οδήγησε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με τους «μαύρους αετούς». Ο «Stelios» υπέστη τον τραυματισμό του κατά τη διάρκεια του σαββατιάτικου αγώνα με την Τσέλσι στο «Σταμφορντ Μπριτζ» ενώ με πρόβλημα στην μέση αποχώρησε και ο Γκάρι Σπιντ, ο οποίος επίσης δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Σαμ Αλαρντάις.

Οι δυο προαναφερθέντες τραυματίες έρχονται να προστεθούν στην λίστα με τους Τζέι Τζέι Οκότσα, Νίκι Χαντ και Ιβάν Κάμπο, κάτι που περιορίζει αισθητά τις επιλογές του Άγγλου τεχνικού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK