O Στίβεν Χώκινγκ αναλύει την εθνική Αγγλίας

Τι χρώμα φανέλα θα πρέπει να φορά η εθνική Αγγλίας; Ποιο είναι το ιδανικό σύστημα; Ποια η καταλληλότερη ώρα; Ο διάσημος επιστήμονας, Στίβεν Χώκινγκ απαντά σε όλα τα ερωτήματα, κάνοντας τις δικές του προβλέψεις για τις πιθανότητες της ομάδας του Ρόι Χόντσον.

O Στίβεν Χώκινγκ αναλύει την εθνική Αγγλίας

Έχει λύσει μερικά από τα μεγαλύτερα μυστήρια του κόσμου. Ωστόσο, ο διάσημος επιστήμονας Στίβεν Χώκινγκ στρέφει πλέον την προσοχή του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και αναλύει τις πιθανότητες της εθνικής Αγγλίας να κατακτήσει την κορυφή του κόσμου.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Χώκινγκ, η Αγγλία έχει περισσότερες πιθανότητες να νικήσει εάν αγωνίζεται στις 15:00 το μεσημέρι, φορώντας την κόκκινη φανέλα. Το ιδανικό σύστημα για την ομάδα του Ρόι Χόντσον είναι το 4-3-3, ενώ παράλληλα οι πιθανότητες για νίκη μπορούν να αυξηθούν σε περίπτωση που ο διαιτητής που θα σφυρίζει στην αναμέτρηση είναι από την Ευρώπη.

"Οι Ευρωπαίοι διαιτητές είναι πιο φιλικοί προς το αγγλικό παιχνίδι και λιγότερο φιλικοί σε μπαλαρίνες όπως ο Σουάρες", ήταν οι χαρακτηριστικές δηλώσεις του Χώκινγκ.

Ωστόσο, όπως δήλωσε στη συνέχεια δεν θα στοιχηματίσει κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου αφού προτιμά να επενδύσει τα χρήματά του σε πιο ευγενή θέματα, όπως για παράδειγμα η θεμελιώδης κατάσταση του σύμπαντος.

Όσο για το ιδανικό χτύπημα πέναλτι; Ο Χώκινγκ θεωρεί πως η ταχύτητα είναι το κλειδί, ενώ παράλληλα οι ποδοσφαιριστές σύμφωνα με τον ίδιο χρειάζονται τουλάχιστον τρία βήματα για να πάρουν φόρα, αφού η ταχύτητα δεν είναι τίποτα χωρίς την σωστή τοποθέτηση.

Ιδού πως... δημιουργείται το ιδανικό πέναλτι...

O Στίβεν Χώκινγκ αναλύει την εθνική Αγγλίας

Δείτε σε VIDEO την ανάλυσή του...

News 24/7

24MEDIA NETWORK