O Στοχ... έρχεται για ΠΑΟΚ!

Mεταγραφικό... SMS από τον Δικέφαλο στον Σλοβάκο εξτρέμ ενόψει Γενάρη αποκάλυψαν οι Τούρκοι χωρίς να διαψευστεί. Πως ο Άντβοκατ τον σπρώχνει στην έξοδο από Φενέρ και πως ο συμπατριώτης του Μίχελ μπορεί να του ξανανοίξει την πόρτα της Τούμπας.

O Στοχ... έρχεται για ΠΑΟΚ!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μίροσλαβ Στόχ είναι από τα πρόσωπα που διαχρονικά κάνουν κλικ στον ΠΑΟΚ σε κάθε μεταγραφική περίοδο, από τότε που εγκατέλειψε την Τούμπα. Η τελευταία τον... γουστάρει, όπως και ο διεθνής Σλοβάκος εξτρέμ την γουστάρει και τίποτα δεν θα πρέπει ν α αποκλειστεί στο προσεχές μέλλον. Πόσο μάλλον από την στιγμή που ο Άντβοκατ τον έχει πλέον εκτός πλάνων στην Φενερμπαχτσέ...

Άλλωστε αν στις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους δεν προχώρησε η υπόθεση Στόχ ήταν από την μια πως έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2018 στην τουρκική ομάδα κι από την άλλη οι πολύ υψηλές αποδοχές του...

O Στοχ... έρχεται για ΠΑΟΚ!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΟΚ ψάχνεται στα άκρα ενόψει Γενάρη, πόσο μάλλον από την στιγμή που ο Ντζάλμα Κάμπος δεν μπόρεσε να αντικαταστήσει τον Μακ (τουλάχιστον στα γκολ του). Λεφτά υπάρχουν και περισσεύουν (μην ξεχνάτε και τα 6 μύρια από τον Λούκας), ο Ιβαν Σαββίδης έχει ανάψει πράσινο για μια – δυο βαρβάτες μεταγραφές τον Γενάρη και η περίπτωση του Σλοβάκου εξτρεμ είναι σε συνάρτηση τόσο με το τι θα γίνει με σέντερ φορ αλλά και “οκταρο-δεκάρι”. Από ο τι φαίνεται θα... κερδίσουν οι δύο στις τρεις , ανάλογα και με την τελική απόφαση των Μίχελ- Ιβιτς.

Η ουσία είναι πως ο Στόχ επανέρχεται στο μεταγραφικό προσκήνιο, αν κρίνουμε κι απο οτι έγινε θέμα σε διάφορες τουρκικές ιστοσελίδες. Το ” yenisafak.com” αναφέρει πως ο Σλοβάκος άσος δέχθηκε μήνυμα από την Θεσσαλονίκη να περιμένει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ ενόψει Ιανουαρίου.

O Στοχ... έρχεται για ΠΑΟΚ!

Συγκεκριμένα αξιωματούχοι του “δικεφάλου” μετέφεραν στον ατζέντη του Στόχ την επιθυμία να τον πάρουν πίσω. Άλλωστε την σεζόν 2013-2014 ο Στοχ έκανε 46 συμμετοχές και είχε πετύχει 10 γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.Στη φετινή Φενέρ ο Σλοβάκος μετράει συνολικά 10 ματς σε όλες τις διοργανώσεις αλλά με μόλις 338 λεπτά συμμετοχής (και τρία γκολ).

Τι λένε στην πιάτσα των agents; Πως ο Λούμπος Μίχελ, τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ και συμπατριώτης του Στόχ, μπορεί να διευκολύνει ένα τέτοιο μεταγραφικό deal (που μόνο απίθανο δεν φαντάζει την δεδομένη στιγμή). Απο πλευράς επίσημου ΠΑΟΚ πάντως δεν υπήρξε κανένα σχόλιο για τα τουρκικά δημοσιεύματα για Στόχ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK