Ο Stoiximan.gr στηρίζει το έργο του ΑΧΕΠΑ

Η υπεύθυνη εμπορικής και κοινωνικής ευθύνης της Stoiximan.gr, Ιωάννα Κοζαντίνου, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Ανατροπή και πέναλτι" με τους Σταύρο Γεωργακόπουλο, Ευάγγελο Μίχο και Γιάννη Σερέτη, για την επίσκεψη της εταιρείας και της ΠΑΕ Άρης στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Ο Stoiximan.gr στηρίζει το έργο του ΑΧΕΠΑ

Ο Stoiximan.gr και η ΠΑΕ Άρης βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης (27/04) στο παιδογκολογικό τμήμα του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στην Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης της εταιρίας.

Η υπεύθυνη εμπορικής κοινωνικής ευθύνης Stoiximan.gr , Ιωάννα Κοζαντίνου, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή Ανατροπή και πέναλτι, με τους Σταύρο Γεωργακόπουλο, Βαγγέλη Μίχο και Γιάννη Σερέτη.

Η Ιωάννα Κοζαντίνου δήλωσε: «Βρισκόμαστε στο παιδογκολογικό τμήμα και το επισκεφθήκαμε στο πλαίσιο της κοινωνικής μας ευθύνης. Μοιράσαμε χαμόγελα και δώρα. Προσπαθούμε να είμαστε παρόντες σε κάθε κοινωνική δράση.

Να ευχηθούμε περαστικά σε όλα τα παιδιά. Είναι μία δύσκολη στιγμή και ελπίζουμε αυτό το διάλειμμα των παιδιών να βοηθήσει στην προσπάθεια τους. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Stoiximan.gr επισκέπτεται το ΑΧΕΠΑ και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε».

News 24/7

24MEDIA NETWORK