Ο Στοράρι έκανε τον Χιγκίτα και τραυματίστηκε
O Μάρκο Στοράρι άφησε τη Μίλαν χωρίς το βασικό της τερματοφύλακα για δέκα και πλέον ημέρες γιατί απλά ήθελε να κάνει τον Ρενέ Χιγκίτα, αλλά δεν τα κατάφερε. Το περίφημο “χτύπημα του σκορπιού” στοίχισε στον Ιταλό ένα τραυματισμένο τένοντα στον αριστερό μηρό, αλλά δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να παραταθεί η απουσία του από τα γήπεδα.
H…έμπνευση του Στοράρι να αντιγράψει τον παλιό τερματοφύλακα της εθνικής Κολομβίας του ήρθε στην πρωινή προπόνηση πριν από το ντέρμπι με τη Ρόμα. Για κακή του τύχη η προσγείωση του στον αγωνιστικό χώρο δεν ήταν ομαλή, με αποτέλεσμα να αποκομίσει έναν τραυματισμό, ο οποίος σύμφωνα με τους ανθρώπους της Μίλαν θα τον αφήσει εκτός αγώνων τουλάχιστον ως τα μέσα Νοεμβρίου.
Η απώλεια του Στοράρι αφήνει τη Μίλαν μόνο με τον Νέλσον Ντίντα ως λύση για τα γκολπόστ, αφού ο Κρίστιαν Αμπιάτι αναρρώνει έπειτα από επέμβαση που υπεβλήθη στο γόνατο. Αν επιβεβαιωθούν οι φόβοι περί μακρόχρονης απουσίας του 32χρονου τερματοφύλακα τότε οι “ροσονέρι” θα πρέπει να βγουν στο παζάρι τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.
Το περίφημο “χτύπημα του σκορπιού”