Ο Στραματσόνι πάει Πράγα και "ψήνει" σούπερ άσο της Ίντερ!

Ο Αντρέα Στραματσόνι αφήνει το ταμείο ανεργίας και σηκώνει μανίκια για να πιάσει δουλειά στην Σπάρτα Πράγας ενώ "αγωνίζεται" για να πάρει μαζί του και "μεγάλο" όνομα της Ίντερ!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ (7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ (7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ EUROKINISSI

Από την Αθήνα στην... Πράγα. Όπως αποκαλύπτει με δημοσίευμά της η "Gazzetta dello Sport" ο Αντρέα Στραματσόνι έλυσε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό και υπέγραψε διετές με την Σπάρτα Πράγας με 1.500.000 ευρώ ετήσιες αποδοχές, με τον πρώην προπονητή των Ίντερ και Ουντινέζε να ακολουθείται στην Τσεχία από το επιτελείο του.

Η νέα σεζόν θα βρει τον "Στράμα" να ξεκινάει από τα προκριματικά του Europa League (τερμάτισε 3η φέτος στο πρωτάθλημά της η Σπάρτα) και να έχει ως μεγάλο στόχο την επιστροφή της ομάδας του στην κορυφή μετά από τρία χρόνια απουσίας ενώ σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ δεν αποκλείεται η Σπάρτα να κάνει ένα ηχηρό "μπαμ" για χατήρι του...

Και αυτό γιατί ο Στραματσόνι προσπαθεί να πάρει μαζί του στην Πράγα και τον Ροντρίγκο Παλάσιο που μένει ελεύθερος από την Ίντερ αυτό το καλοκαίρι, με τον 35χρονο Αργεντινό επιθετικό να πρέπει ωστόσο να κάνει μία γενναία "θυσία" για να προχωρήσει το deal αν σκεφτεί κανείς πως η Σπάρτα δύσκολα θα μπορεί να του καλύψει τα 2.400.000 ευρώ που έπαιρνε το χρόνο από τους "νερατζούρι".

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK