Ο συγκινητικός λόγος του Άλβες

Ο Ντάνιελ Άλβες δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του, κατά την διάρκεια του λόγου που έβγαλε στη φιέστα της Μπαρτσελόνα για την κατάκτηση του Champions League. Δείτε το χαρακτηριστικό VIDEO.

Ο συγκινητικός λόγος του Άλβες

Το μέλλον του Βραζιλιάνου δεξιού μπακ στους " μπλαουγκράνα" είναι εξαιρετικά αμφίβολο και δεν αποκλείεται το παιχνίδι με την Γιουβέντους, να ήταν το τελευταίο του στην ομάδα της Βαρκελώνης.

Οι διαπραγματεύσεις του με την Μπαρτσελόνα δεν έχουν τελεσφορήσει μέχρι στιγμής για την ανανέωση του συμβολαίου του -το οποίο λήγει το καλοκαίρι- παρόλα αυτά ο ίδιος χάρηκε με την ψυχή του το τρεμπλ. Στους πανηγυρισμούς των πρωταθλητών Ευρώπης στο "Καμπ Νόου", ο ίδιος πήρε το μικρόφωνο και απευθύνθηκε στον κόσμο της ομάδας.

Αφού ευχαρίστησε άπαντες, ήταν αινιγματικός όσον αφορά το μέλλον του: " Δεν ξέρω πόσο θα διαρκέσει αυτό το όνειρο, δεν ξέρω αν έχω φτάσει στο τέλος, αλλά η ελπίδα είναι αυτή που πεθαίνει πάντα τελευταία".

Στην συνέχεια, μέσα σε έντονη συγκινησιακή φόρτιση είπε χαρακτηριστικά: "Είμαι χαρούμενος εδώ και δεν έφτασε ακόμη η στιγμή να φύγω. Είμαι χαρούμενος που είμαι ένας από εσάς".

Δείτε το συγκινητικό VIDEO:

Σχετικά με το που θα βρει η επόμενη σεζόν τον διεθνή Βραζιλιάνο, η ανάρτηση του Νεϊμάρ ίσως σηματοδοτεί την δεδομένη φυγή του. Ο επιθετικός των "μπλαουγκράνα" ανέβασε στο instagram μία φωτογραφία μαζί του και στην ουσία τον αποχαιρέτησε.

"Αυτός ο άνθρωπος είναι που έκανε το όνειρο μου πραγματικότητα. Φίλος, αδερφός, συνάδελφος. Σε ευχαριστώ που με φρόντιζες αυτά τα δύο χρόνια. Σε αγαπώ Ντάνι. Ευτυχία, ευτυχία", ήταν το μήνυμα του Νεϊμάρ στον συμπατριώτη του".

Ο συγκινητικός λόγος του Άλβες

News 24/7

24MEDIA NETWORK