Ο... συνταξιούχος κάνει πλάκα στο Τσάμπιονς Λιγκ

Θα μπορούσε να έχει βγει στην σύνταξη εδώ και οκτώ χρόνια. Παρόλα αυτά ο Γιουπ Χάινκες επέστρεψε στην αγαπημένη του Μπάγερν Μονάχου και κάνει... πλάκα στο Τσάμπιονς Λιγκ μετρώντας ένα απίστευτο σερί νικών.

Bayern's coach Jupp Heynckes listens to a reporter's question during a news conference in Istanbul, Tuesday, March 13, 2018, ahead of his team's Champions League round of 16 second leg soccer match against Besiktas Wednesday. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)
Jupp Heynckes AP IMAGES

Το προσδόκιμο ζωής στην Γερμανία είναι 79, 6 έτη. Η πραγματική ηλικία συνταξιοδότησης είναι 61,7 έτη, ενώ η νόμιμη στα 65. Με λίγα λόγια ο 73χρονος Γιουπ Χάινκες θα μπορούσε τώρα να παίρνει την σύνταξη του και να απολάμβανε τα παιχνίδια της Μπάγερν από κάποια τιμητική θέση στο γήπεδο, αλά... Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Αμ δε... Ο έμπειρος τεχνικός επέστρεψε στην προπονητική με σκοπό να βοηθήσει τους "Βαυαρούς" στην μετά - Κάρλο Αντσελότι εποχή και η αλήθεια είναι πως τα πηγαίνει όχι απλά καλά, αλλά περίφημα.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ ειδικότερα, ο Χάινκες μετρά 12 σερί νίκες από το 2013 που σταμάτησε μέχρι και σήμερα που βγήκε από τη... σύνταξη και ετοιμάζεται να οδηγήσει την Μπάγερν εκ νέου στην κατάκτηση του πολύτιμου τροπαίου.

Δείτε αναλυτικά το σερί του:

AP Photo/Lefteris Pitarakis

News 24/7

24MEDIA NETWORK