Ο Ταμαντανί Ενσαλίβα έκανε το πιο ΑΕΚ βίντεο κλιπ, αφού όλα πήγαν στραβά

Το βίντεο κλιπ του 'Σκληρά' από τον Ταμαντανί Ενσαλίβα έγινε παρ'όλες τις αναποδιές που περίμενε ο μέσος φίλος της ΑΕΚ να προκύψουν.

Ο Ταμαντανί Ενσαλίβα έκανε το πιο ΑΕΚ βίντεο κλιπ, αφού όλα πήγαν στραβά
YOUTUBE/WAZZZAY OFFICIAL

Οι φίλοι της ΑΕΚ συχνά... μεμψιμοιρούν, θεωρώντας εαυτούς τους απόλυτους εκφραστές κάθε Νόμου του Μέρφι. Αν μπορεί να πάει κάτι στραβά για την ομάδα τους, θα πάει, όσο απίθανο κι αν φαίνεται ή ακούγεται. Κάποιες φορές είναι υπερβολικοί, κάποιες επιβεβαιώνονται, γι' αυτό κι ο μύθος συντηρείται μέχρι σήμερα.

Το πολυαναμενόμενο βίντεο κλιπ του περιβόητου 'Σκληρά', του τραγουδιού του Ταμαντανί Ενσαλίβα για την ΑΕΚ, ήρθε να 'σφραγίσει' τα παραπάνω. Ο 38χρονος από το Μαλάουι, πολιτογραφημένος Καναδός, έχει αφήσει το ποδόσφαιρο εδώ και μερικά χρόνια, έχοντας θητεία σε Πανιώνιο (2006-2007), ΑΕΚ (2007-2010) και Καβάλα (2012-2013) και με το όνομα WazZzaY έχει αφοσιωθεί στη μουσική και κυρίως τη ραπ.

Προ μηνών ετοίμασε ένα τραγούδι για την ΑΕΚ, με τη βοήθεια Google Translate, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος σε συνεντεύξεις του. Το αποτέλεσμα της μετάφρασης δεν ήταν ολόσωστο, ο ίδιος έκανε και μερικά δικά του λάθη στην εκφορά, ωστόσο ίσως εξαιτίας αυτών των σφαλμάτων το κομμάτι που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο έγινε αμέσως viral και επιτυχία. Ως συνέπεια, αποφάσισε να κάνει και βίντεο κλιπ, όπου απέδειξε ότι... είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ.

Όπως μας ενημερώνει και ο ίδιος στο βίντεο κλιπ, είχε 'κλείσει' συνεργείο για τραβήξει πλάνα από τα συναισθήματα των φίλων της ΑΕΚ πριν από τον τελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, όταν αυτός ήταν προγραμματισμένος για τις 28 Ιουλίου. Φυσικά, ο αγώνας αναβλήθηκε.

Στη συνέχεια, θεώρησε καλή ιδέα με φίλους της ΑΕΚ να κάνουν πορεία προς το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, τιμώντας και τους στίχους του τραγουδιού ("έλα στο γήπεδο/στη Νέα Φιλαφέλφεια"). Μάλιστα, ζήτησε από τους υπευθύνους του γηπέδου να τους επιτραπεί η είσοδος στο εργοτάξιο για μερικά γυρίσματα, αλλά φυσικά δεν πήρε ποτέ την άδεια. Παρά την απαγόρευση, ο ίδιος κι οι φίλοι της ομάδας βρήκαν τρόπο να μπουν στο γήπεδο και να τραβήξουν κάποια πλάνα.

Προς το τέλος του βίντεο κλιπ, η πορεία συνεχίζεται στους δρόμους της περιοχής, βράδυ πλέον. Ο Ενσαλίβα βρίσκεται σε ένα μηχανάκι, όμως τον σταματάει ένα περιπολικό...

Ακόμα και σκηνοθετημένες να είναι όλες αυτές οι αναποδιές, σίγουρα εντάσσονται στο γενικότερο πλαίσιο του "πόσο ΑΕΚ" μπορεί να είναι μια κατάσταση...


News 24/7

24MEDIA NETWORK