Ο τεχνικός της Παρτιζάν έβαλε στο μάτι την ΑΕΚ

Με δηλώσεις του στο σερβικό Τύπο, ο προπονητής της Παρτιζάν έδειξε ενοχλημένος από τα δημοσιεύματα για ενδεχόμενη μετακίνηση των Ντάνκο Λάζοβιτς και Νίκολα Ντρίντσιτς στην ΑΕΚ.

Ο τεχνικός της Παρτιζάν έβαλε στο μάτι την ΑΕΚ

Ο Μάρκο Νίκολιτς δήλωσε χαρακτηριστικά: "Οι μεταγραφές δεν γίνονται δια του Τύπου, αλλά στη σιωπή, με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Ο Λάζοβιτς και ο Ντρίντσιτς μόλις ήρθαν, έχουν συμβόλαιο με την Παρτιζάν και είναι πολύ νωρίς για να φύγουν".

Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι ο τεχνικός της Παρτιζάν, όπως και ο ίδιος ο σύλλογος, δεν μπορούν να κάνουν και πολλά για να αποτρέψουν τη συγκεκριμένη υπόθεση των δύο παικτών, καθώς οι ατζέντηδες που έχουν έρθει σε επαφή με την ΑΕΚ έχουν ξεκαθαρίσει πως υπάρχει ρήτρα, η οποία τους επιτρέπει να φύγουν ως ελεύθεροι για ομάδα του εξωτερικού το προσεχές καλοκαίρι.

Χωρίς κάποιο απρόοπτο, εξάλλου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον κυριακάτικο (4/5, 17:00) αγώνα του ΟΑΚΑ με το Αιγάλεω.

Υπενθυμίζεται ότι την αποστολή της ΑΕΚ αποτελούν οι Βούρας, Ντούνης, Ανάκογλου, Γεωργέας, Γροντής, Αργυρίου, Θαναηλάκης, Κορδέρο, Ντακόλ, Κέζος, Πλατέλλας, Παληαρούτας, Σταθάκης, Τσουκαλάς, Ράμα, Μούργκα, Ρόβας, Τσούπρος, Τσουμάγκας και Τζανετόπουλος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK