Ο τελικός "μυρίζει"... δακρυγόνο

Η μεγάλη μέρα του τελικού του Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ-ΠΑΟΚ έφτασε, ωστόσο οι δύο ομάδες θα μπουν στο γήπεδο με την ατμόσφαιρα να... μυρίζει ήδη δακρυγόνο. Διαβάστε για το τελευταίο 48ωρο... πολιορκίας του συνδέσμου των "ασπρόμαυρων" στην Ομόνοια (PHOTOS).

Ο τελικός "μυρίζει"... δακρυγόνο

Προεόρτια για τον τελικό του Κυπέλλου με "ντου", μολότοφ, ΜΑΤ και μπόλικο δακρυγόνο...

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα μπουν απόψε στις 20:30 να παίξουν το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, αλλά η ατμόσφαιρα πάνω από το ΟΑΚΑ μυρίζει ήδη "μπαρούτ", καθώς οι συγκρούσεις έχουν αρχίσει από τις 10 Μαΐου, δύο ημέρες πριν δηλαδή τη "μάχη" εντός των τεσσάρων γραμμών.

Η πρώτη πράξη των επεισοδίων σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ έλαβε χώρα στην Ομόνοια όπου οπαδοί της ΑΕΚ επιχείρησαν να επιτεθούν στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ. Η αστυνομία στην προκειμένη περίπτωση είχε προνοήσει και φρουρούσε τα "ασπρόμαυρα" γραφεία, αποτρέποντας να έρθουν τετ-α-τετ οι οπαδοί! Τελικά, οι "κιτρινόμαυροι" συγκρούστηκαν με την αστυνομία για αρκετή ώρα και αποχώρησαν.

Στις 11 Μαΐου, πλέον, ήρθε σειρά οπαδών του Ολυμπιακού να... πολιορκήσουν τον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ. Γύρω στις 21:15 έγινε η απόπειρα των "ερυθρόλευκων" με τα ΜΑΤ να εμποδίζουν ξανά μία γενικευμένη σύρραξη.

Βέβαια, αυτή τη φορά υπήρχαν περισσότεροι οπαδοί του "δικεφάλου του βορρά" στον σύνδεσμό κι έτσι η σύγκρουση μεταξύ οπαδών συνέβη με κυνηγητά και συμπλοκές στην Ομόνοια, στην πλατεία Καραϊσκάκη και τα γύρω στενά.

Τέλος, το βράδυ της Παρασκευής και λίγο μετά τις 23:00, νέος κύκλος συγκρούσεων άνοιξε στα Εξάρχεια μεταξύ ΜΑΤ και οπαδών. Η τελευταία χρονικά συμπλοκή είχε ως συνέπεια να διακοπεί η κυκλοφορία στην Ακαδημίας και την Λεωφόρο Πατησίων, χωρίς να καταγραφούν τραυματισμοί οπαδών, αλλά δύο αστυνομικών.

Ο τελικός "μυρίζει"... δακρυγόνο
Ο τελικός "μυρίζει"... δακρυγόνο
Ο τελικός "μυρίζει"... δακρυγόνο

News 24/7

24MEDIA NETWORK