Ο Τέρι λέει αντίο και το κοινό της Τσέλσι τον αποθεώνει!

Ο Τζον Τέρι αγωνίζεται κόντρα στην Σάντερλαντ για τελευταία φορα με τη φανέλα της Τσέλσι μετά από 19 ολόκληρα χρόνια στην πρώτη ομάδα και ο κόσμος των "μπλε" τον αποχαιρέτησε ιδανικά (PHOTOS).

Ο Τέρι λέει αντίο και το κοινό της Τσέλσι τον αποθεώνει!

Το αντίο του αρχηγού! Κόντρα στην Σάντερλαντ για την 38η αγωνιστική της Premier League ο Τζον Τέρι αγωνίζεται για 492η φορά στην Premier League με τη φανέλα της Τσέλσι (έχει 63 συμμετοχές περισσότερες από κάθε άλλο παίκτη), που είναι όμως ιδιαίτερη καθώς θα είναι η τελευταία φορά που θα φορέσει τα μπλε έχοντας συμφωνήσει με τη διοίκηση να αποχωρήσει στο φινάλε της σεζόν.

Και επειδή 19 χρόνια στην πρώτη ομάδα (22 σύνολο αν συνυπολογιστούν και τα τρία χρόνια που πέρασε στα τμήματα υποδομής των Λονδρέζων) είναι μία... ζωή ο κόσμος της Τσέλσι όχι μόνο του έδειξε το σεβασμό του στο πλαίσιο της εντός έδρας αναμέτρησης με τις "μαύρες γάτες" αλλά το έκανε με συγκινητικό τρόπο.

Ο Τέρι λέει αντίο και το κοινό της Τσέλσι τον αποθεώνει!
© PA

Πάρα πολλά ήταν τα πλακάτ και τα πανό που σηκώθηκαν για τον "JT" στις κερκίδες του "Stamford Bridge", με τα πιο εντυπωσιακό πανό που σχηματίστηκαν στις εξέδρες να γράφουν "Σε ευχαριστούμε για πάντα" και "JT αρχηγός, ηγέτης, θρύλος".

Όσο για το φινάλε του Τζον Τέρι αυτό ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακό: το Νο 26 της Τσέλσι έγινε αλλαγή στο... 26ο λεπτό από τον Γκάρι Κέιχιλ, με τους οπαδούς των "μπλε" να σηκώνονται όλοι όρθιοι για να τον αποχαιρετήσουν μέσω ενός καθολικού standing ovation κα να τραγουδούν το όνομά του. Όλοι οι συμπαίκτες του δημιούργησαν έναν διάδρομο για να αποχωρήσει, ενώ ο Τέρι αγκάλιασε τον Αντόνιο Κόντε και όλους τους ανθρώπους του πάγκου τη στιγμή που άφησε τον αγωνιστικό χώρο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK