Ο Τέρι θα υποδεχθεί τον... Τζέραρντ στη Μόσχα!

Όλα δείχνουν πως ο πολύπειρος Άγγλος στόπερ από την αγγλική Championship θα... προβιβαστεί σε ομάδα του Europa League και θα συναντηθεί με τον πρώην συμπαίκτη του στην εθνική Αγγλίας. Μόνο που δεν θα αγωνιστεί...

Chelsea's John Terry speaks on the phone walking alone on the pitch after his team lost the English FA Cup final soccer match between Arsenal and Chelsea at the Wembley stadium in London, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Matt Dunham)
Chelsea's John Terry speaks on the phone walking alone on the pitch after his team lost the English FA Cup final soccer match between Arsenal and Chelsea at the Wembley stadium in London, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Ο Τζέισον Τέρι δεν έχει "σκοτώσει" τον ποδοσφαιριστή μέσα του. Το δήλωσε ορθά - κοφτά στην ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στην Daily Mail, λέγοντας μάλιστα πως "είμαι στην καλύτερη κατάσταση της τελευταίας 10ετίας" παρόλο που προπονητικές σημειώσεις συλλέγει ανελλιπώς απ' όταν πρωτοδούλεψε με τον Ζοζέ Μουρίνιο στην Τσέλσι, το πάλαι ποτέ 2004.

Έχει μάλιστα βρεθεί ομάδα που του δίνει συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν. Ομάδα που στη χώρα της κάνει πρωταθλητισμό, ομάδα που θα παίξει στους ομίλους του Europa League.

Πώς ν' αγνοήσει την πρόταση της ρωσικής Σπαρτάκ Μόσχας ο βετεράνος στόπερ; Η ομάδα του Καρέρα, εκ των δύο που απέκλεισε ο ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League, ψάχνει για ελεύθερο αμυντικό μετά τον τραυματισμό του βασικού Ζιγκό και ο Τέρι φαντάζει ό,τι πιο αξιόπιστο μπορεί να βρει τούτη την εποχή.

Λογικά όλα θα τελειώσουν μέσα στο ΣΚ. Ο Τέρι βέβαια, ακόμη κι αν υπογράψει, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά ματς, αφού δεν έχει δηλωθεί στη λίστα. Θ' αρκεστεί να δει τον Στίβεν Τζέραρντ στ' αποδυτήρια, μια και η Ρέιντζερς μαζί με τη Βιγιαρεάλ και τη Ραπίντ Βιέννης συμπληρώσουν έναν απαιτητικό όμιλο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK