Ο Τέβες αρνήθηκε να δώσει το χέρι σε αντίπαλο επειδή είναι οπαδός της Ρίβερ

Το ματς της Τζούνιορ ντε Μπαρανγκίγια με τη Μπόκα Τζούνιορς για το Κόπα Λιμπερταδόρες, είχε μια γεύση από... Superclasico Αργεντινής. Γιατί; Διαβάστε τον λόγο που ο Κάρλος Τέβες δεν έδωσε το χέρι του στον αντίπαλο αρχηγό και θα καταλάβετε. (VIDEO)

Ο Τέβες αρνήθηκε να δώσει το χέρι σε αντίπαλο επειδή είναι οπαδός της Ρίβερ

Τα αισθήματα του Κάρλος Τέβες για τη Μπόκα Τζούνιορς, είναι γνωστά. Γνωστή, είναι επίσης και η αγάπη του Κολομβιανού, Τεόφιλο Γκουτιέρες για την Ρίβερ Πλέιτ, στην οποία έπαιξε για δύο χρόνια.

Στον χθεσινό (4/5) αγώνα της Τζούνιορ ντε Μπαρανγκίγια με τη Μπόκα (1-1) για την φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες, πήραμε μια γεύση από... Superclasico Αργεντινής, καθώς ο Τέβες αρνήθηκε να δώσει το χέρι στον αντίπαλο του, εξαιτίας της προτίμησης του στους "εκατομμυριούχους".

Η μεταξύ τους κόντρα, βέβαια, κρατάει από το τον Νοέμβρη του 2016, όταν ο Γκουτιέρες αγωνιζόταν στη Ροσάριο Σεντράλ. Τότε, ο διεθνής επιθετικός είχε πετύχει στο "Μπομπονέρα" το γκολ της ισοφάρισης και το πανηγύρισε έξαλλα μπροστά στους οπαδούς της Μπόκα. Στο τέλος του ματς, ωστόσο, ο Τέβες τον "πέρασε από κόσκινο" και του έδωσε την εξής απάντηση:

"Αυτό που έκανε ο Τεο δεν με εκπλήσσει. Δεν ήταν απαραίτητο να πανηγυρίσει έτσι μπροστά στους οπαδούς μας, όλοι ξέρουμε, όμως, τι είδους άνθρωπος είναι".

ΤΟ "ΠΑΚΕΤΟ" ΤΟΥ ΤΕΒΕΣ

News 24/7

24MEDIA NETWORK